12 Haziran 2011 08:55

Vedat Türkali, canlı yayını terketti

Ünlü romancı Vedat Türkali'nin Ülke TV'de katıldığı “Ülke'de Bugün” programında Kürt sorunu konuşulurken sunucu Ersoy Dede'nin 'Fatmagül'ün Suçu Ne' dizisini izleyip izlemediğini sorması üzerine Türkali sinirlenerek canlı yayını terketti.Dün akşam yayınlanan ve Kürt

Vedat Türkali, canlı yayını terketti
Paylaş

Ünlü romancı Vedat Türkali'nin Ülke TV'de katıldığı “Ülke'de Bugün” programında Kürt sorunu konuşulurken sunucu Ersoy Dede'nin 'Fatmagül'ün Suçu Ne' dizisini izleyip izlemediğini sorması üzerine Türkali sinirlenerek canlı yayını terketti.

Dün akşam yayınlanan ve Kürt sorunun tartışıldığı programda Vedat Türkali, programda süre sınırı olmadığı yönünde önce Ersoy Dede'den garati aldı ve daha sonra konuyu Başbakan Erdoğan'ın “Biz o dönemde olsaydık Öcalan'ı asardık” şeklindeki sözlerine getirdi.

Türkali'nin, “Öcalan'ı asmaktan bahseden kişi yeni anayasayı hazırlamaktan bahsediyor, ne büyük talihsizlik” şeklindeki sözlerinin hemen ardından Ersoy Dede, programı kapatmak için “Son bir soru soracağım” dedi ve “Fatmagül'ün suçu ne” isimli diziyi seyredip seyretmediğini sordu.

Süre sınırı olmadığının belirtilmesine rağmen son soru denilmesine sinirlenen ve beklemediği bir sorunun sorulması üzerine iyice şaşıran Türkali, çok önemli konular anlattığını ve bu tür şeylerle ilgilenmediğini söyledi. “Rahatsız mı ettim?​” diye de sitem eden Türkali, ardından canlı yayını terketti. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Valilik, LYS'de araçların klakson çalmalarını ve düğün konvoylarını yasakladı

SONRAKİ HABER

Bangladeş’te genel grev

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...