12 Haziran 2011 05:48

Kılıçdaroğlu bu kez oy kullanabildi

12 Eylül'de yapılan referandumda adres beyanında bulunmadığı için sandık başına gidemeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu seçimde CHP Genel Başkanı olarak ilk kez oy kullandı.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sabah saatlerinde, eşi Sevim ve oğlu Kerem Kılıçdaroğlu ile birlikte, Ankara'nın Çankaya

Kılıçdaroğlu bu kez oy kullanabildi
Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sabah saatlerinde, eşi Sevim ve oğlu Kerem Kılıçdaroğlu ile birlikte, Ankara'nın Çankaya ilçesi Çukurambar semtinde evinin yakınındaki Arjantin İlköğretim Okulu'na geldi. Bir grup vatandaşın 'Başbakan Kemal' sloganı ile karşılanan Kılıçdaroğlu daha sonra okulun 1. katındaki 4201 No'lu sandıkta oy kullandı.

Çıkışta kısa bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, "Uzun bir maratonun sonuna geldik. Bugün halkın karar günü. Halkın kararına saygı duyacağız. Güzel bir hava ve demokrasi şöleni var. Umuyorum ve diliyorum demokrasiyi ve özgürlüğü bu ülkeye getirmek için çabalarımız yerini bulur." dedi. Kılıçdaroğlu, daha sonra buradan ayrılarak dinlenmek üzere evine geçti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

AKP'li müşahit mükerrer oy kullandı

SONRAKİ HABER

Bölge'de Blok'a baskı büyük

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa