03 Şubat 2014 18:40

Adıyaman'da 4 belediye başkanı AKP'den istifa etti

Adıyaman'ın Besni ve Sincik ilçelerindeki 4 belediye başkanı ile belediye meclis üyeleri ve teşkilat üyeleri, AKP'den istifa etti.

Adıyaman\'da 4 belediye başkanı AKP\'den istifa etti
Paylaş

Adıyaman'ın Besni ve Sincik ilçelerindeki 4 belediye başkanı ile belediye meclis üyeleri ve teşkilat üyeleri, AKP'den istifa etti.

Besni'ye bağlı Suvarlı Belediye Başkanı Ömer Faruk Bozdağ ile Köseceli Belediye Başkanı Ömer Orhan, 30 Mart'taki seçimlerde aday gösterilmediği için AKP'den istifa ettiklerini açıkladı.

SİNCİK'TE TOPLU İSTİFA

Sincik İlçesi'nde de, Sincik Belediye Başkanı Hasari Altınel, İncile Belde Belediye Başkanı Ebubekir Ümürhan, belediye meclis üyeleri ile bazı yönetim kurulu üyeleri ve İncile belde teşkilatı üyeleri AKP'den istifa ettiklerini açıkladı. Aday gösterilmedikleri gerekçesiyle partilerinden istifa ettiklerini belirten Altınel şunlyarı söyledi:

"2009 seçimlerinde belediye başkanı olarak göreve başladım. Bu güne kadar arkadaşlarımızla yolumuza devam ettik. Son milletvekili seçimlerinde oransal bazda Türkiye şampiyonu olduk. Biz her zaman bu partinin bayrağını daha yukarılara taşımanın mücadelesini verdik. Nedense bu güne kadar partimize muhalif olan, partimize oyunu bile vermemiş olan kimseleri bu dönem getirip önümüze koydular. Bizi partimizden ihraç ettiler. Biz ne partimize, ne de Başbakanımıza küskün değiliz. Fakat bugüne değin rekabet yarışında olduğumuz bu insanları önümüze koymalarından dolayı arkadaşlarımıza beraber partiden istifa edilmek zorunda bırakıldık ve istifa ediyoruz." (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Bolu\'da 120 polisin yeri değişti

SONRAKİ HABER

Kayseri’nin vicdanı Türkiye’nin vicdanıyla buluştu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa