11 Haziran 2011 09:14

DİHA Manisa muhabirine ‘ölüm’ tehdidi!

KİMLİĞİ belirsiz iki kişi DİHA Manisa Muhabiri İbrahim Coşkun’un annesi Adul Coşkun’un yolunu keserek, “Oğlun ayağını denk alsın, yoksa bir ay içinde cenazesini göndeririz” diyerek tehdit etti.DİHA Muhabiri İbrahim Çoşkun’un annesi Adul Coşkun, çarşıya alışveriş için çıktığını belirterek, yan

DİHA Manisa muhabirine ‘ölüm’ tehdidi!
Paylaş

KİMLİĞİ belirsiz iki kişi DİHA Manisa Muhabiri İbrahim Coşkun’un annesi Adul Coşkun’un yolunu keserek, “Oğlun ayağını denk alsın, yoksa bir ay içinde cenazesini göndeririz” diyerek tehdit etti.

DİHA Muhabiri İbrahim Çoşkun’un annesi Adul Coşkun, çarşıya alışveriş için çıktığını belirterek, yanına iki kişinin geldiğini ve “İbrahim diye oğlun var mı” diye sorduklarını söyledi. Adul Coşkun oğluna yönelik yaşanan tehdit olayını şu cümleler ile anlattı: “İbrahim benim oğlum dedim. Bana, ‘Oğlun ne iş yapıyor’ dediler. Ben de kendilerine sordum. Onlar da bana ‘Siz bizden daha iyi biliyorsunuz ne iş yaptığını. Senin oğlun sağlam bir yolda değil. Akılı olsun, ayağını denk alsın’ dediler. Benim oğlum ne yapmış dedim. Bana tekrar ‘Ayağını denk alsın yoksa bir ay içinde oğlunun cenazesini alırsın.’ Ben kendilerine tepki gösterince hemen uzaklaştılar.”

DİHA Muhabiri Coşkun ise, Manisa’da seçim çalışmalarını takip ettiği bir sırada bu olayın gerçekleştiğini belirterek, “Birisinin üzerinde telsiz ya da silah olduğunu tahmin ediyor annem. Annem telsiz ya da silah mı tam kestirememiş. Tehdidin yapıldığı yerin ise karakola 50 metre mesafede olması ilginç. Benim kimseye bir düşmanlığım söz konusu değil, bana bu tehdidi yapanın kim olduğunu bilmiyorum. Bunun bir an önce açığa çıkmasını istiyorum” diye konuştu. (DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Facebook’tan bir özür daha

SONRAKİ HABER

Midyat’ta gazeteciye engelleme

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...