28 Ocak 2014 17:38

Mansur Yavaş: Komünizm insanlara fuhuş veriyor

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş’ın Deniz Gezmiş, Yılmaz Güney ve Eşber Yağmudereli’ye hakaret ettiği görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından Yavaş’ın komünizme ve devrimcilere yönelik hakaretlerde bulunduğu yeni bir görüntü ortaya çıktı.

Mansur Yavaş: Komünizm insanlara fuhuş veriyor
Paylaş

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş’ın Deniz Gezmiş, Yılmaz Güney ve Eşber Yağmudereli’ye hakaret ettiği görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından Yavaş’ın devrimcilere yönelik hakaretlerde bulunduğu yeni bir görüntü ortaya çıktı.

Bahse konu görüntüler Halkevleri Genel Merkezi ve Ankara şubelerine kargo ile gönderildi. 25 Ocak Cumartesi günü öğle saatlerinde bir kargo firmasının Emek şubesinden Halkevleri Genel Merkezi ile Mamak, Saimekadın, Dikmen, İlker ve Batıkent şubelerine birer paket iletildi. Paketlerin içerisinden bir zarf, zarfın içinden ise tek sayfalık bir yazı ile bir flash disk çıktı. Paketin gönderen bölümünde yer alan telefon numarasının kullanımda olmadığı öğrenildi. Halkevleri yetkilileri, paketi gönderenin amacının, CHP ile AKP arasındaki seçim rekabetine solu da alet etmek olabileceğine dikkat çektiler.

YAVAŞ’A GÖRE KOMÜNİZM FUHUŞ DEMEKMİŞ...
Flash diskin içerisinde, CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş’ın 90’lı yıllara ait olduğu iddia edilen bir MHP mitinginde yaptığı konuşmasının görüntüleri yer alıyor. Aynı görüntüler, video paylaşım sitesi Youtube’a da yüklendi. Yavaş, görüntülerde 1980 öncesine ilişkin şu ifadeleri kullanıyor: “Komünizm insanlara mutluluk değil; açlık, sefalet, fuhuş, rezillik veriyor. Başka bir şey vermiyor. Bizler 80 öncesi hiçbir şey yapmadıysak, bu uğurda ölerek memleketi komünist yapmadık. Analarımızın, bacılarımızın da nataşa olmalarını önledik.” (Ankara/EVRENSEL)
 

ÖNCEKİ HABER

Rum okulunda soy kodu uygulaması

SONRAKİ HABER

Dikili\'de HDP aday tanıtımına ırkçı saldırı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...