11 Haziran 2011 06:21

Çevrecilere gece yarısı müdahalesi

Türkiye’nin dört bir yanından hidroelektrik santrallerini protesto etmek için Ankara’ya gelen “Anadolu’yu Vermeyeceğiz Kervanı” üyeleri, oturma eylemi yaptıkları Cebeci Kurtuluş Parkı’nda polisin gece yarısı müdahalesi ile gözaltına alındı.Hidroelektrik santrallerini protesto etmek için Türkiye&rsqu

Çevrecilere gece yarısı müdahalesi
Paylaş

Türkiye’nin dört bir yanından hidroelektrik santrallerini protesto etmek için Ankara’ya gelen “Anadolu’yu Vermeyeceğiz Kervanı” üyeleri, oturma eylemi yaptıkları Cebeci Kurtuluş Parkı’nda polisin gece yarısı müdahalesi ile gözaltına alındı.

Hidroelektrik santrallerini protesto etmek için Türkiye’nin dört bir yanından Ankara’ya gelen, “Anadolu’yu Vermeyeceğiz Kervanı” üyelerinin, Cebeci Kurtuluş Parkı’nda kurdukları çadıra polis gece yarısı müdahale etti. 13 kişiyi uykularından kaldırarak gözaltına alan polisler, çadırı da toplayarak polis arabasına koydu. Polisin çevrecileri gözaltına alırken, “Halka açık yerleri ihlal ediyorsunuz” gerekçesini göstermesi dikkat çekti.

Gözaltına alınanlar Keçiören Adli Tıp Kurumunda sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Cebeci Polis Karakoluna götürüldü. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

"Ne Ermeniliğimiz, afedersin ne Rumluğumuz kaldı"

SONRAKİ HABER

Arılar kara yolunu istila etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...