25 Ocak 2014 22:15

Bekir Kaya: AKP 180 trilyon borç devretti

Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan Adayları Bekir Kaya ve Hatice Çoban çalışmalarını hızlandırdı. Muradiye’de esnaf ziyaretleri yapan adaylar daha sonra halkla sohbet etti.

Bekir Kaya: AKP 180 trilyon borç devretti
Paylaş

Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan Adayları Bekir Kaya ve Hatice Çoban çalışmalarını hızlandırdı. Muradiye’de esnaf ziyaretleri yapan adaylar daha sonra halkla sohbet etti. Muradiye Belediyesini de ziyaret eden Kaya ve Çoban, daha sonra düzenlenen halk toplantısına katıldı. Toplantıda söz alan Çoban, “Kendimizi de kentimizi de yöneteceğiz diyerek yola çıktık. Bir toplumu, bir kenti özgürleştirmekten bahsederken kadını eve kapatarak bunu başarabilir miyiz” diye sordu.

Daha sonra Van’a dönen başkan adayları, İstasyon Mahallesi’ndeki halk toplantısına katıldı. Burada konuşan Bekir Kaya, “AKP tarafından belediye ile ilgili yapılan yalan ve iftiralara gereken cevabı vereceğiz. Bizim borçlarımızdan bahsediyorlar. Eğer bizim borçlarımız onlardan devraldığımız 180 trilyon borçtan daha az değilse görevimi bırakarak, adaylıktan çekileceğim” dedi. (Van/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Kanun değişti 125 şirket kurdu

SONRAKİ HABER

Porn in Christmas; Toplum kirli vicdanını bir kadının vücudunda temizledi!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa