24 Ocak 2014 13:38

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı

Gotik ve modern dünyayı karakterlerle bütünleştirebilmek için filmin çekimleri Melbourne’da yapıldı. Darkstorm Studio’nun çizgi romanından uyarlanan filmde 200 yıl önce Dr. Frankenstein tarafından yaratılan Adam, hâlâ hayattadır ve kendisini insanlığın kaderini belirleyecek büyük bir savaşın ortasında bulur. İnsan ırkını yok etmeye çalışan iblisler çok büyük bir tehlikedir. Adam, bu savaşı kazanmaya çalışacaktır.

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı
Paylaş

Stuart Beattie’nin yönettiği ve Aaron Eckhart, Yvonne Strahovski, Jai Courtney ile Bill Nighy’in oynadığı Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı (I, Frankenstein), 24 Ocak 2014’de Pinema Film dağıtımıyla Pinema Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

 

 

 

FİLMİN KONUSU:

Gotik ve modern dünyayı karakterlerle bütünleştirebilmek için filmin çekimleri Melbourne’da yapıldı. Darkstorm Studio’nun çizgi romanından uyarlanan filmde 200 yıl önce Dr. Frankenstein tarafından yaratılan Adam, hâlâ hayattadır ve kendisini insanlığın kaderini belirleyecek büyük bir savaşın ortasında bulur. İnsan ırkını yok etmeye çalışan iblisler çok büyük bir tehlikedir. Adam, bu savaşı kazanmaya çalışacaktır.

ÖNCEKİ HABER

Uzak Çığlık

SONRAKİ HABER

Şeytanın Günü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...