10 Haziran 2011 12:39

Öğrenci pansiyonuna polisler yerleştirildi

HAKKARİ’ye güvenlik adı altında sevk edilen polise yer kalmayınca öğrenci yurtları boşaltılarak polise tahsis edildi.Son zamanlarda Hakkari ve bölgesine yoğun bir asker ve polis sevkiyatı devam ederken, Hakkari kent merkezine yollanan polisler kalacak yer bulamayınca öğrenci yurtları polislere tahsis edildi.Hakkari’ye gönderilen polisler

Öğrenci pansiyonuna polisler yerleştirildi
Paylaş

HAKKARİ’ye güvenlik adı altında sevk edilen polise yer kalmayınca öğrenci yurtları boşaltılarak polise tahsis edildi.
Son zamanlarda Hakkari ve bölgesine yoğun bir asker ve polis sevkiyatı devam ederken, Hakkari kent merkezine yollanan polisler kalacak yer bulamayınca öğrenci yurtları polislere tahsis edildi.

Hakkari’ye gönderilen polislerin Bulak Mahallesi’nde bulunan Atatürk Anadolu Lisesi öğrenci pansiyonunun boşaltılarak öğrencilerin Hakkari Gazi Lisesi, Hakkari Anadolu Lisesi ve diğer okul pansiyonlarına yerleştirdikleri öğrenildi.

Öğrencilerin apar topar çıkarıldıkları Atatürk Anadolu Lisesi öğrenci pansiyonuna ise 100 polisin yerleştirileceği öğrenildi.
Öğretmenlerin ve okul yöneticilerinin öğrencilere, “Gönül Köprüsü” adı altında gelen öğrencilerin pansiyona yerleştirileceği yönünde bilgi verdiği ileri sürülürken kimi öğrencileri okullar tatil olacağı için evlerine kimi öğrencileri de başka yurtlara gönderdikleri belirtiliyor. (HAKKARİ)

ÖNCEKİ HABER

Blok seçimden sonra daha da büyüyecek

SONRAKİ HABER

YSK: Dicle'nin seçilmesi önünde bir engel yok

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...