10 Haziran 2011 12:24

Bozlak’a destek büyüyor

Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku Adana Bağımsız Milletvekili Adayı Murat Bozlak, yapılan şenlikler ve toplantılarla seçim çalışmalarının son günlerini büyük destek ve ilgiyle devam ettiriyor. Sarıhamzalı köyü, Barış Mahallelerinde yapılan halk şölenlerinde binlerce kişinin ilgisi ile karşılanan Bozlak'ın se&cce

Bozlak’a destek büyüyor
Paylaş

Bozlak, toplantı ve şenliklerde yaptığı konuşmada Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku'nun Türkiye’de yaşayan ve var olan sistemden memnun olmayan her kesimin sesi olacağını söyledi. AKP, CHP ve MHP gibi düzen partilerinin halkın umudu olmaktan çok uzak olduğunu aktaran Bozlak, “Ne binlerce faili meçhul cinayetin yaşandığı dönemde OHAL valiliği yapan Necati Çetinkaya’yı aday gösteren AKP, ne de Dersimlilere hakaret eden Kamer Genç’i aday gösteren CHP bu halka umut olabilir. AKP ve CHP bu halkın iş, aş ve barış talebini görmezden gelerek bir çözüm odağı olamaz. Halkın bugün tek çözüm noktası Bloktur” diye konuştu. 15 kişilik bir seçim komisyonu ile başladıkları seçim çalışmasının bir halk hareketine dönüştüğünü söyleyen Bozlak, “Bizim seçim çalışmasını halk aldı omuzladı götürdü. Biz halkımızın bu ilgisine ve desteğine yetişmekte zorlandık. En başta yoğun destek veren kadın arkadaşlarıma, yoldaşlarıma, analarıma ve genç arkadaşlarıma bu desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi. Artık halkın kendi kaderini eline aldığını söyleyen Bozlak, “Bu seçimlerde Murat Bozlak isminin altına verilen basılan her evet mührü halkımıza verilmiş bir oydur. Emek, Demokrasi ve Özgürlük Blokunun her bir adayı mecliste halkların kendi sesi olacaktır” şeklinde konuştu.

ŞIRNAK’TA SALDIRI KINANDI

Ayrıca  Emek, Özgürlük ve Demokrasi Bloku Şırnak Bağımsız Milletvekili Adayı Selma Irmak’ın konvoyuna Beytüşşebap ilçesine bağlı Mezra beldesinde yapılan saldırı, Adana’da yaşayan Mamxuran aşireti üyeleri tarafından kınandı.
Aşiret adına açıklama yapan Timur Koltuk, Adana’da yaşayan Mamxuran aşiretine mensup Mezralılar olarak Blokun Şırnak Bağımsız Milletvekili Adayı Selma Irmak’ın konvoyuna yapılan saldırıyı kınadıklarını belirtti.

Açıklamanın ardından Zeki Karataş, 12 Haziran Seçimlerinde Murat Bozlak’ın oy pusulasında kaçıncı sırada olduğu ve nasıl oy kullanılacağı konusunda eğitim verdi. (Adana/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Britanya’dan Blok'a destek açıklaması

SONRAKİ HABER

Dersimli sanatçılardan Kamer Genç’e tepki

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...