20 Ocak 2014 20:24

Futbolda e-bilet dönemi 14 Nisan'da başlıyor

Kulüpler Birliği Vakfı ve Gençlerbirliği Kulübü'nün başkanı İlhan Cavcav, e-bilet uygulamasının 14 Nisan'dan itibaren başlayacağını açıkladı.

Futbolda e-bilet dönemi 14 Nisan\'da başlıyor
Paylaş

Kulüpler Birliği Vakfı ve Gençlerbirliği Kulübü'nün başkanı İlhan Cavcav, e-bilet uygulamasının 14 Nisan'dan itibaren başlayacağını açıkladı.

Kulüpler Birliği toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Cavcav, e-bilet uygulamasına bu sezon başlanacağı konusunda mutabakata vardıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Önümüzde olmazsa olmaz olan hem kanun tasarısı, hem de e-bilet uygulaması ile ilgili müzakereler sonucu mutabakata varmış bulunmaktayız. En geç 14 Nisan tarihine kadar kanun taslağını hazır hale getirip, kulüplerimizin imzalama aşamasına getirileceği mutabakatına vardık. Futbol Federasyonu Başkanı'na da e-bilet ile ilgili ufak tefek bazı sıkıntıların olduğunu ilettik. Bu sıkıntıların giderilmesi için de Yıldırım Demirören ve ekibine, e-bileti alan banka ile müzakere etmek için yetki verdik. Size şunu samimi olarak ifade etmek isterim ki, herhangi bir problem yok. En geç 15-20 gün içerisinde ne e-bilet sorunumuz, ne kanun ile ilgili herhangi bir sorunumuzun kalacağına ihtimal vermiyorum. Bu alınacak kararların kulüplerimize, Türk futboluna, ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. E-bilet uygulaması bu sene 14 Nisan'dan itibaren başlayacak. Tüm statlara yapılacak aşağı yukarı 2-2,5 milyar liraya yakın bir yatırım söz konusu. Bu ihaleyi alan şirket 15 gün içerisinde faaliyetlerine başlar." (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Erdoğan, şike kararı için de \'manidar\' dedi

SONRAKİ HABER

Anayasa Komisyonu, HSYK\'yi gündemine almadı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...