17 Ocak 2014 14:24

Pembe Hayat KuirFest'te bugün

Pembe Hayat KuirFest’in açılışı dün düzenlenen törenle yapıldı. 3. Pembe Hayat KuirFest’in gösterim ve etkinlikleri bugün başlıyor. Kızılay Büyülü Fener ve Tayfa Kitabevi’nde yapılacak olan gösterimlerin seansları

 Pembe Hayat KuirFest\'te bugün
Paylaş

Pembe Hayat KuirFest’in açılışı dün düzenlenen törenle yapıldı. 3. Pembe Hayat KuirFest’in gösterim ve etkinlikleri bugün başlıyor.

LGBTİK hakları mücadelesine sanat aracılığıyla ifade alanları yaratmayı amaçlayan Pembe Hayat Lezbiyen, Gey, Biseksüel, Travesti ve Transeksüel (LGBTT) Dayanışma Derneğinin düzenlediği festival, Türkiye ve dünya sinemasından 50’ye yakın LGBTİK temalı filmlerin yanı sıra, kuir direnişi destekleyen atölyeleri, tiyatro oyunları ve sıra dışı partileriyle Ankara kışına renk katmaya hazırlanıyor.

Farklı temaları ele aldığı bölümleri, farklı ülkelerden film seçkileri, özel bölümleri, partileri, tiyatro oyunları ve atölyeleriyle 3. Pembe Hayat KuirFest, LGBTİK bireylere yönelik ayrımcılığa ve şiddete karşı bizleri ‘direnişe’ çağırıyor.

23 Ocak’a kadar devam edecek olan festivalin bugün gösterimleri arasında Komedyen, Dalgalanan Gökdelenler, Yük, Margarita, İnterseksiyon, Avareler Stencil Atölyesi yer alıyor. Kızılay Büyülü Fener ve Tayfa Kitabevi’nde yapılacak olan gösterimlerin seansları ise şöyle;

KIZILAY BÜYÜLÜ FENER:

16.45: Komedyen (The Comedian),
19.15: Dalgalanan Gökdelenler (Floating Skyscrapers),
21.30: Yük (The Weight)

TAYFA KİTABEVİ
14.15: Margarita,
16.45: İnterseksiyon,
19.15: Avareler Stencil Atölyesi
 

ÖNCEKİ HABER

Katalunya\'nın bağımsızlığı için bir adım daha

SONRAKİ HABER

O savcılar izne çıktı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...