09 Haziran 2011 10:34

Adalet üzerine bir çığlık

“Adalet Oyunu” filminin Ankara’da yapılan galasına ilgi yoğun oldu. Hukukçuların beğenisini kazanan, adalet üzerine tekrar tekrar düşünmenin altını çizen film, bugün gösterime giriyor.Mahur Özmen ve Ali Özuyar’ın yönettiği, adalet kavramının her sahnesinde irdelendiği “Adalet Oyunu” filmi

Adalet üzerine bir çığlık
Paylaş

“Adalet Oyunu” filminin Ankara’da yapılan galasına ilgi yoğun oldu. Hukukçuların beğenisini kazanan, adalet üzerine tekrar tekrar düşünmenin altını çizen film, bugün gösterime giriyor.

Mahur Özmen ve Ali Özuyar’ın yönettiği, adalet kavramının her sahnesinde irdelendiği “Adalet Oyunu” filminin galası önceki akşam Kızılay Büyülü Fener Sinemasında yapıldı. Türkiye Barolar Birliğinin katkılarıyla düzenlenen galaya, çok sayıda hukukçu, sanatçı ve gazeteci katıldı. Aralarında Türkiye Barolar Birliği Başkanı Vedat Ahsen Coşar, Çağdaş Gazeteciler Derneği Genel Başkanı Ahmet Abakay, Filmin Oyuncuları Erol Keskin, Tolga Evren, Serap Sağlar, Alp Öyken, İsmail Düvenci, Kemal Bekir Özmanav ve Ali Fırat Şenyurt’un da katıldığı gala kokteyl ile başladı.

Kokteylden sonra yapılan film gösterimi ise seyirciler tarafından beğeniyle izlendi. Gösterim sonrası konuşan filmin yönetmenlerinden Mahur Özmen, “Adalet Oyunu” filmiyle adalet üzerine bir çığlık atmak istediklerini söyledi. Filmin düşüncelerden ziyade insanların duygularında bir değişiklik yaratmasını dilediğini belirten Özmen, Türkiye Barolar Birliğine de katkılarından ötürü teşekkür etti. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

‘Sudaki suretler’ Ankara galası yapıldı

SONRAKİ HABER

Bir milyon Halime Kaptan yolda

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...