09 Haziran 2011 10:00

Adana’da Blok coşkusu sürüyor

Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku Adana Bağımsız Milletvekili Adayı Murat Bozlak’ın seçim çalışmaları sürüyor. Çukurova ilçesinde ve Küçükdikili beldesinde şenliklerle halka oy pusulasında Murat Bozlak’ın yeri tanıtımı yapılırken, halka seçim boyunca oylara sahip çıkılması konusund

Adana’da Blok coşkusu sürüyor
Paylaş

Çukurova ilçesinde Blok bileşenlerinden SYKP-G, BDP, EDP ve EMEP üyeleri Murat Bozlak’la beraber toplu bildiri dağıtımı yaparken, Çukurova ilçesinde halk şöleni yapıldı.

ODA BAŞKANLARINDAN DESTEK

Ayrıca Murat Bozlak, Adana bulunan esnaf odalarının başkanları ile toplantıda bir araya geldi. Aralarında Minibüsçüler Odası, Lokantacılar Odası, Bakkallar Odası, Kabzımallar Odası, Fırıncılar Odası, Pideciler Odası, Hurdacılar Odası, Elektrikçiler Odası, Ayakkabıcılar Odası, Kavun, Karpuz ve Bostancılar Odası, Pazarcılar Odası, Kasaplar Odası ve Oda Başkanlarının da bulunduğu 14 oda başkanı ile toplantı yaptı. Oda başkanlarının verdiği desteğe teşekkür eden Bozlak, var olan sistemden şikayeti olan herkesin sesi olacaklarını dile getirdi. (Adana/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

AKP'liler 'çalışacağız' taahhütnamesini imzalamadı

SONRAKİ HABER

Yargılama ifade özgürlüğüne aykırı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...