09 Haziran 2011 08:35

Sırrı Süreyya Önder medyaya patladı!

Habertürk'te Balçiçek İlter’in sorularını cevaplayan Sırrı Süreyya Önder liberal ve muhafazakar yazarların kendisine karşı yaptıkları eleştirilere yanıt verdi.Seçim bürosunda molotof bulunduğu iddiaları için de konuşan Önder, Başbakan’ın konuyu meydanlarda kullanması nedeniyle olayın dayandığı arka p

Sırrı Süreyya Önder medyaya patladı!
Paylaş

Seçim bürosunda molotof bulunduğu iddiaları için de konuşan Önder, Başbakan’ın konuyu meydanlarda kullanması nedeniyle olayın dayandığı arka planın ortaya çıktığını söyledi.

Önder, olayın perde arkasını şöyle anlattı: “İstanbul mitingimiz olduğu gün yoldayım geliyorum. Mitingde arkadaşlar not verdiler bana, büronun basıldığını söylediler. Ben de sordum bir şey varmıydı ki diye, yoktur ‘ne olacak ki?​’ dediler. Ben mitingde ‘ne bulacaksınız bizim seçim büromuzda molotof mu bulacaksınız? diye de konuştum. Allah söyletti demek ki, sonra büroda molotof çıktı dediler.

Bir kere sormaya bile ihtiyaç hissetmem. Molotofun bizde ne işi olur. E giren çıkan çok insan var, haddi hesabı yok... Yetkili arkadaşlar bölgede yetkili olan ilçe emniyet müdürlüğüne gittiler. Hatta ilçe emniyet müdürünün baskından haberi de yok. Hala bu baskını kim yaptı bilmiyoruz. Hala polis tarafından şahsıma dönük bir itham, bir bilgilendirme, bir açıklama yapılmış değil. Sonra Başbakan konuyu o şekilde gündeme getirince o zaman anladım olayı.” (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Bingül: Blok, sorunların çözümü için tek odak

SONRAKİ HABER

Emekli Sen Kocaeli Şubesinden ikramiye tepkisi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa