04 Ocak 2014 16:35

250 yayınevi Ankara Kitap Fuarı’nda

8. Ankara Kitap Fuarı yarın Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium Fuar alanında başlıyor.

250 yayınevi Ankara Kitap Fuarı’nda
Paylaş

8. Ankara Kitap Fuarı yarın Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium Fuar alanında başlıyor.

12 Ocak’a kadar sürecek olan fuarda, yaklaşık 250 yayınevi ve kitapevi okuyucularla buluşacak. Yeni ve ikinci el kitap satışlarının yapılacağı fuarda, imza günleri, söyleşiler ve çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Fuarda, konuk ülke ise İtalya.

Fuarda 560 kitap çıkartan Evrensel Basım Yayın da kitaplarıyla fuarda yerini alacak. Evrensel Basım Yayın’ın fuar sorumlusu Burhan Coşar, Evrensel Basım Yayın’ın, “Yayıncılığın Toplumcu Damarı” olarak kendisini tanıttığını hatırlattı. Coşar, Evrensel Basım Yayın’ın, holding yayıncılığının insanın değiştirici gücünü küçümseyen tavrı karşısında bir yayıncılık sürdürdüğünü anlattı.

YAZARLAR KİTAPLARINI İMZALAYACAK

Geçen fuardan bu yana Evrensel Basım Yayın’ın 77 yeni kitabı okuyucuya sunduğunu belirten Coşar, yeni çıkan 10 kitabında fuarda yer alacağını söyledi. Kürtçe edebiyat, şiir ve araştırma üzerine çok sayıda kitabın arasına bu yıl yeni Sosyalist teori kitaplarının da eklendiğini söyleyen Coşar, tüm kitapseverleri fuarda stantlarına çağırdı. Fuar boyunca Evrensel Basım Yayın standında yazarlar okurlarla buluşacak. 11 Ocak’ta  Adnan Gerger, Semih Erelvanlı, Melek Özlem Sezer, 12 Ocak’ta ise Aydın Çubukçu, Adnan Gerger ve Arif Berberoğlu da kitaplarını imzalayacak. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

\'Silah yüklü TIR\' iddiası AB gündeminde

SONRAKİ HABER

Güney Sudan\'da barış görüşmeleri ertelendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...