08 Haziran 2011 12:03

Önder'in Ermenice ve Süryanice bildirilerine ilgi büyük

Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Sırrı Süreyya Önder için farklı etnik kökende olan yurttaşlarla buluşmak için Ermenice ve Süryanice bildiriler de yurttaşlara dağıtılıyor.Blok'un İstanbul 2. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Önder’in bölgesinde bulunan farkl

Önder'in Ermenice ve Süryanice bildirilerine ilgi büyük
Paylaş

Blok'un İstanbul 2. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Önder’in bölgesinde bulunan farklı etnik kökenden yurttaşların sorunlarını Meclis’e taşımak ve bloğun amaçlarını paylaşmak için Ermenice ve Süryanice pankartlardan sonra bildiriler de hazırlandı. Blok tarafından hazırlanan Ermenice ve Süryanice bildiriler; Şişli, Beşiktaş, Mecidiyeköy, Taksim ve Kocamustafapaşa’da yurttaşlara dağıtılıyor.

İstanbul 2. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Sırrı Süreyya Önder, birleşik oy pusulasında parti amblemlerinden sonra 1. sırada yer alıyor. Önder’in seçim bölgesi ise, Bayrampaşa, Sultangazi, Gaziosmanpaşa, Esenler, Beyoğlu, Beşiktaş, Eyüp, Fatih, Kâğıthane, Sarıyer, Şişli ve Zeytinburnu’nda aralarında olduğu 12 ilçe. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

İnsan sağlığı da tehdit altında

SONRAKİ HABER

Bozlak: Birleşen halkın önünde kimse duramaz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...