03 Ocak 2014 10:31

Hüseyin Gülerce: Fırtına geliyor

Gülen cemaatinin önemli isimlerinden ve Zaman gazetesi Yazarı Hüseyin Gülerce, twitter’dan açıklama yaptı. Bu yıl yapılması beklenen Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kadar Türkiye’de çok sıkıntılı bir dönem yaşanacağını iddia eden Gülerce 'dostlar kaybedilecek, çürükler ayıklanacak, vefasızlar ortalığa saçılacak' dedi.

Hüseyin Gülerce: Fırtına geliyor
Paylaş

Gülen cemaatinin önemli isimlerinden ve Zaman gazetesi Yazarı Hüseyin Gülerce, twitter’dan açıklama yaptı.

27 Aralık’ta Başbakan Erdoğan ’ı destekler nitelikte attığı tivitlerle ‘cemaatten kopuyor mu?​’ sorularına neden olan ve o günden beri twitter’da açıklama yapmayan Gülerce, bu sabah çok tartışılacak tivitler attı.

Bu yıl yapılması beklenen Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kadar Türkiye’de çok sıkıntılı bir dönem yaşanacağını iddia eden Gülerce “dostlar kaybedilecek, çürükler ayıklanacak, vefasızlar ortalığa saçılacak” dedi.

Gülerce’nin twitter’da yazdıkları şöyle:

- Ancak herkes, Cumhurbaşkanlığı seçimine kadar, bu topraklarda Cumhuriyet tarihinde hiç yaşanmamış sıkıntılara ve savrulmalara hazır olsun..
- Sadece sabredenlerin, sağduyu ile hareket edenlerin, üslup güzelliğini koruyanların ve duruşunu bozmayanlarin kazanacağı fırtınaya giriyoruz
- Bu fırtınada dostlar kaybedilecek, çürükler ayıklanacak, vefasızlar ortalığa saçılacak. Herkes yerini bulacak. Sonunda Türkiye kazanacak...
- Fırtınanın habercisi ben değilim, Sayın Mehmet Ali Şahin ve Sayın Burhan Kuzu. Operasyon yapılacağını 6 ay önceden bilen yazarlara dikkat..

'BAŞBAKAN’A YAPILANI HAZMEDEMİYORUM' DEMİŞTİ
Hüseyin Gülerce, 27 Aralık’ta şunları yazmıştı:

"Başbakan Erdoğan hakkında içeriden dışarıdan tertip yapılmasını bir millet evladı olarak hazmademiyorum, kabullenmiyorum. Başbakan, gidecekse ya AK Parti kongresinde delegenin iradesiyle gider... Ya da sandıkta seçmen iradesiyle gider. Benim ülkemin Başbakan'ını yabancılar gönderemez. Demokrasi adına, insaf adına, vicdan adına tertiplere, provokasyonlara fırsat vermemeliyiz." (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

İHD heyeti Afyon\'daki saldırıyı inceleyecek

SONRAKİ HABER

Ayhan ve Yıldırım için tahliye kararı verildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...