02 Ocak 2014 10:15

16 yaşındaki çocuk işçinin parmakları koptu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir fabrikada çalışan 16 yaşındaki İ.B'nin parmakları koptu. Hastaneye kaldırılan İ.B., Bursa'ya sevk edilirken, kopan parmakları hastanede unutuldu.

16 yaşındaki çocuk işçinin parmakları koptu
Paylaş

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir fabrikada çalışan 16 yaşındaki İ.B.'nin parmakları koptu. Hastaneye kaldırılan İ.B., Bursa'ya sevk edilirken, kopan parmakları hastanede unutuldu.

Olay İnegöl'deki bir plastik fabrikasında meydana geldi. 16 yaşındaki İ. B., enjeksiyon makinesinde çalıştığı sırada makinenin kapağını açıp kapatırken elini makineye kaptırdı. Sol eli hasar gören gencin bir parmağı koparken, 3 parmağı da ezilerek hasar gördü. İ.B, fabrikadaki arkadaşları tarafından otomobille İnegöl Devlet Hastanesine götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan İ.B'nin Bursa'ya sevk edilmesine karar verildi.

Fabrika sahipleri İ.B.'yi otomobile alarak Bursa'ya hareket etti. Bir süre sonra buzlukta muhafazaya alınan kopan parmak parçalarının acil serviste unutulduğu fark edildi. Telefon ile Bursa'ya doğru giden otomobildekiler aranarak geri dönülmesi istendi. Otomobil geri dönerken, kopan parmaklar da alınarak tekrar Bursa'ya hareket edildi. Bursa'da kaldırıldığı hastanede ameliyata alınan İ.B.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. (Bursa/DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Ağrı\'da bir aydır su akmıyor!

SONRAKİ HABER

ABD\'de bir ilk: Colorado\'da marihuana serbest

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...