08 Haziran 2011 10:24

Bu da Kuveytli Üresin

TÜRKİYE’de kısa bir süre önce Sibel Üresin’in ortaya attığı “erkekler için çok eşlilik serbest olsun” önerisinin benzeri, Kuveyt’te daha önce parlamento seçimlerine katılmış kadın politikacı Selva el Mutari’den geldi.El Mutari “seks köleliği”nin yasallaşmasını önerdi.

Bu da Kuveytli Üresin
Paylaş

TÜRKİYE’de kısa bir süre önce Sibel Üresin’in ortaya attığı “erkekler için çok eşlilik serbest olsun” önerisinin benzeri, Kuveyt’te daha önce parlamento seçimlerine katılmış kadın politikacı Selva el Mutari’den geldi.

El Mutari “seks köleliği”nin yasallaşmasını önerdi. Kuveytli kadın politikacı bu önerisine gerekçe olarak da seks kölesi satın alan Kuveytli erkeklerin zina yapmayacağını gösterdi. Mutari, Kuveytli yetkililerden, ev işlerine yardımcı elaman bulan şirketlere benzer, seks kölesi tedarik eden şirketlere de izin verilmesi çağrısını yaptı.

KADIN MAHKUMLAR KÖLE OLSUN

Mutari’nin seks kölesinin nereden bulunacağı konusunda da bir önerisi var; diğer ülkelerdeki kadın mahkumlar. Bir adım daha ileri giden Muntari seks kölesi temini için adres de verdi:

“Örneğin Çeçenya’da pek çok Rus kadın mahkum var. öyleyse gidin ve bunları Kuveyt’te satmak için satın alın. Erkeklerimizin yasak cinsel ilişkiye girmesinden daha iyidir.” Muntari, ünlü Abbasi halifesi Harun Reşid’in de 2 bin cariyesi olduğunu vurgulayarak, önerisine tarihsel referans da verdi. (DIŞ HABERLER)

ÖNCEKİ HABER

Gülen okulları New York Tımes’ın manşetinde

SONRAKİ HABER

120 askeri, askerler mi öldürdü?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...