01 Ocak 2014 16:30

Ebru Gündeş ifade verdi

Sanatçı Ebru Gündeş, ağabeyi Cengiz Kumartaşlıoğlu ve avukatı Şeyda Yıldırım ile birlikte dün akşam saat 20.00'de Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne giderek "yolsuzluk ve rüşvet" soruşturması kapsamında ifade verdi.

Ebru Gündeş ifade verdi
Paylaş

Sanatçı Ebru Gündeş, ağabeyi Cengiz Kumartaşlıoğlu ve avukatı Şeyda Yıldırım ile birlikte dün akşam saat 20.00'de Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne giderek "yolsuzluk ve rüşvet" soruşturması kapsamında ifade verdi.

Mali Suçlarla Mücadele Şubesi'nin daveti üzerine emniyete gelen ve yaklaşık 2 saat ifade veren Gündeş, saat 22.00'de emniyetten ayrıldı. Ebru Gündeş'in ağabeyi Cengiz Kumartaşlıoğlu'nun da aynı soruşturma kapsamında ifadesine başvuruldu. Kumartaşlıoğlu'nun ise saat 23.40'da emniyetten ayrıldığı öğrenildi. Ebru Gündeş'e eşiyle yaptığı telefon konuşmalarının sorulduğu belirtildi.

Gündeş'in eşi Reza Zarrab (Rıza Sarraf), 21 Aralık 2013 tarihinde 'Rüşvet vermek suç işlemek amacıyla örgüt kurmak' iddiasıyla tutuklanarak Metris Cezaevi'ne gönderilmişti.


GÜLER'DEN OĞLUNA ZİYARET

Eski İçişleri Bakanı Muammer Güler, 17 Aralık'ta düzenlenen yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında tutuklanan oğlu Barış Güler'i Metris Cezaevi'nde ziyaret etti.

Bakan'ın dışında, başka ziyaretçiler de vardı. Bakanın geldiği otomobil ile başka ziyaretçilerin bulunduğu lüks araçlar, basın mensuplarının görüntü almasını önlemek için cezaevi içerisine kadar alındı.

İki bakan oğlunun da aralarında bulunduğu 17 Aralık Operasyonu tutuklularının tutulduğu Metris Cezaevi, 2014'ün ilk gününde ziyaretçi bakımından hareketliydi. İlk olarak saat 12.00 sıralarında, lüks bir otomobil ve minibüsle, kadın ve erkeklerden oluşan kalabalık ziyaretçi grubu cezaevine girdi. Basın mensuplarının görüntü almasının önüne geçmek için her iki araç da, cezaevi lojmanlarının olduğu kısımdan içeri alındı. Yaklaşık iki saat içeride kalan iki araçtaki kalabalık ziyaretçi grubu, yine lojmanların bulunduğu taraftan dışarı çıktı.

1 SAAT KALDI

Cezaevinin ana kapsından saat 14.00 sıralarında bir otomobil daha giriş yaptı. Bu araç diğerlerinden farklı olarak, yüksek demir kapının bulunduğu sadece cezaevi araçlarının girdiği bölümden içeri alındı. Bu siyah araçtaki kişinin oğlu Barış Güler'i ziyarete gelen Eski Bakan Muammer Güler olduğu öğrenildi. Aracı içeri kadar alındığı için basın mensupları tarafından görüntülenemeyen Muammer Güler, 1 saat kaldıktan sonra cezaevinden ayrıldı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Küçük, Medine, baba dayağından ölmüş!

SONRAKİ HABER

2014 böyle karşılandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...