31 Aralık 2013 07:44

Maslak'ta yolcu otobüsü devrildi: 2 ölü

Maslak TEM Bağlantı yolunda yolcu otobüsü devrildi. Kaza ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü çok sayıda kişi de yaralandı.

Maslak\'ta yolcu otobüsü devrildi: 2 ölü
Paylaş

Ozan URAL / Hakan KAYA / Çağatay KENARLI

Maslak TEM Bağlantı yolunda yolcu otobüsü devrildi. Kaza ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü çok sayıda kişi de yaralandı.

Kaza saat 05.30 sıralarında Maslak TEM Bağlantı yolu girişi Çöpyolu mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara-Kırklareli seferini yapan Edip Savaş yönetimindeki içinde 40’a yakın yolcu bulunan 39 AV 005 plakalı otobüs, kaygan zeminde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yola devrildi. Görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kaza yerine gelen itfaiye ekipleri yan yatan otobüsün altında kalan yaralıları çıkartmak için çalışma başlattı. İtafiye kalaslar ve şişme yastıklar kullanarak otobüsün altında kalan yaralıları sıkıştığı yerden çıkartmak için çalışma başlattı. Yaralılar iftaiye ekiplerinin çalışması sonucu sıkıştıkları yerden çıkartılırken 2 kişi de devrilen otobüsün altında kalarak hayatını kaybetti. Çok sayıda yaralıların olduğu kazada yaralıların bazıları ayakta tedavi görürken, durumu ağır olanlar ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza yaralanan Tuğçe Gök, Buse Gök, Emine Alakaş, Çiğdem Demirkaya, Ender Demir ve ismi öğrenilemeyen bir kişi Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kadırıldı. 6 yaralıdan 3'nün durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor. (İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Evrensel yılbaşı özel kapağıyla çıktı

SONRAKİ HABER

26 Filistinli özgürlüğüne kavuştu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...