29 Aralık 2013 23:33

Narlıdere’de yolsuzluklara karşı eylem

İzmir’in Narlıdere ilçesinde akşam saatlerinde bir araya gelen halk, yolsuzluklara, yağmalara ve rüşvete dur demek için Narlıdere Demokrasi meydanında toplandı. Önce Halk Bankasına yürüyen halk daha sonra AKP ilçe binası önüne yürüdü.

Narlıdere’de yolsuzluklara karşı eylem
Paylaş

İzmir’in Narlıdere ilçesinde akşam saatlerinde bir araya gelen halk, yolsuzluklara, yağmalara ve rüşvete dur demek için Narlıdere Demokrasi meydanında toplandı. Önce Halk Bankasına yürüyen halk daha sonra AKP ilçe binası önüne gelerek kısa bir bekleyişin ardından tekrar alana döndü.

Alanda Narlıdere halkı adına basın açıklamasını okuyan Gülistan Düzgün Türkiye tarihinin en kapsamlı yolsuzluk operasyonuna tanık olunduğunu belirterek “Gözaltına alınanlar arasında önemli isimler de var. Bunlara karşılık korkmadan ve hiç susmadan bu suçu haykıracağız. .
‘Bu operasyonu dış güçler yapmıştır’ açıklamasına karşılık Narlıdere halkı “Peki yolsuzluğu kim yapmıştır?​” diye sormaktadır. Çözüm yağma talan düzeninde değil, çözüm halk demokrasisinde. Eylemlerimiz hükümet istifa edene kadar sürecek” dedi.
“Her yer yolsuzluk her yer rüşvet” “Hükümet istifa” ve “Hırsızlardan hesabı emekçiler soracak” sloganlarının atıldığı eylemde yolsuzlukları yapanların ve sorumlularının halka hesap verilmesi istendi. (izmir/EVRENSEL)
 

ÖNCEKİ HABER

Çocuklarımız bu yüzden mi engelli doğdu?

SONRAKİ HABER

Bir dava adamı Seyit Ali Durmaz’ın ardından

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...