28 Aralık 2013 21:07

Cimbom, Erciyes'i 3 golle geçti

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son haftasına bugün oynanan maçlarla devam edildi.

Cimbom, Erciyes\'i 3 golle geçti
Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son haftasına bugün oynanan maçlarla devam edildi.

17.haftada Galatasaray, konuk olduğu Kayseri Erciyesspor'u 3-1 mağlup ederek puanını 33'e çıkardı ve 2. sıraya yükseldi.

Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanan ve hakem Tolga Özkalfa'nın düdük çaldığı maçta Galatasaray'a 3 puanı getiren golleri 2. dakikada Wesley Sneijder, 13. dakikada Burak Yılmaz ve 35. dakikada da Melo kaydetti. Kayseri Erciyesspor'un tek golünü ise 54. dakikada Yasin Öztekin attı.

Gaziantepspor ile Bursaspor arasındaki Kamil Ocak Stadı'ndaki mücadele ise golsüz sona erdi. Bu sonuçla Gaziantepspor 21, Bursaspor ise 24 puana yükseldi. Gaziantepspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın'ın takımın başında kalıp kalmayacağı belirsizliğini korurken maç sırasında ev sahibi ekibin taraftarları "Sergen Yalçın, sen kal, biz baklava olalım, sen fıstık ol" şeklinde pankart açtı.

Saat 13.00'da oynanan günün bir diğer maçında ise Elazığspor, Çaykur Rizespor'u 1-0 yendi. Gakkoşlara galibiyeti getiren golü 48. dakikada Serdar Özkan attı. Bu sonuçla Elazığ 13 puana yükseldi. Rizespor ise 16 puanda kaldı. Erciyesspor'un Galatasaray'a yenilmesiyle haftaya son sırada giren Elazığ, 16. sıraya yükseldi. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Roboskî Katliamı Ethem\'in vurulduğu yerde anıldı

SONRAKİ HABER

‘Hırsıza değil memura bütçe’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa