27 Aralık 2013 15:53

Arınç, istifaları 'fevkalade yanlış' buldu

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İstifa eden milletvekilleriyle ilgili, "Son yaptıkları fevkalade yanlış olmuştur. Yanlış yapanlara ben gönlümdem yanlış yaptınız diyorum" dedi

Arınç, istifaları \'fevkalade yanlış\' buldu
Paylaş

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa Şubesi'nin açılışında konuştu.

AKP'den istifa eden milletvekillerinden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getiren Arınç, "Bazı milletvekili arkadaşlarımızın AKP'den istifa ettiği haberleri geldi. Bu partinin kurucusuyum. Bu partiyi, sokakta bulmadım. Bu partiyi millet kurdu. Alnımız açık başımız dik bugünlere geldik bundan sonra da böyle devam edecek. Endişem yok. Bu sıkıntılardan, hükümetimiz de partimiz de başı daha da dik göklere değecek kadar, alnı da apaçık bembeyaz çıkacaktır. Hiç kimsenin endişesi olmasın. İstifa eden hiçbir arkadaşımız için kötü diyemem. Onlar bizim değerli arkadaşlarımız. Şimdi oh olsun iyi ki gittiler dersem kendime saygısızlık etmiş olurum. Geldikleri zaman da iyi de şimdi mi kötü oldu. Onlar bizim zenginliğimizdi. Şimdi cürümleri kadar onlardan mahrum kalmış olduk. Üzülmemek elde değil. Milletten aldıkları emaneti en azından önümüzdeki seçimlere kadar götürselerdi’ diye konuştu. Arınç milletvekillerinin son yaptıklarının yanlış olduğunu da belirtti.

AKP'de dün disiplin kuruluna sevk edilen Erdal Kalkan, Ertuğrul Günay ve Haluk Özdalga partiden istifalarını açıklamıştı. Dershane tartışması esnasında da İdris Bal ve Hakan Şükür istifa etmişti. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Polisten kaçarken balkondan düşen genç toprağa verildi

SONRAKİ HABER

Boşandığı eşinin kulağını kesip tecavüz etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...