26 Aralık 2013 18:50

Antep’te 'hükümet istifa' sesleri

Gaziantep’te bakan oğullarının da karıştığı yolsuzluk ve rüşvet skandalı protesto edildi. Yeşilsu Parkında toplanan kitle Balıklı Parkına kadar “Yağma ve Yolsuzluk Düzeni Yıkılsın. Hükümet istifa” pankartı arkasında yürüdü.

Antep’te \'hükümet istifa\' sesleri
Paylaş

Gaziantep’te bakan oğullarının da karıştığı yolsuzluk ve rüşvet skandalı protesto edildi.

Yeşilsu Parkında toplanan kitle Balıklı Parkına kadar “Yağma ve Yolsuzluk Düzeni Yıkılsın. Hükümet istifa” pankartı arkasında yürüdü.

“Gaz yedik, Hak yemedik”, “Yetişkin bir bakan yavrusu günde 3 milyon rüşvet yiyebiliyor” dövizleri taşınırken, sık sık “Hükümet istifa”, “Her yer rüşvet, her yolsuzluk”, “Hırsız var” sloganları atıldı.

Balıklı Parkında basın açıklamasını okuyan Fatma Keskintimur, yolsuzlukla AKP’nin gerçek yüzünün ortaya çıktığını söyleyerek, “Özelleştirme ihaleleri, rüşvet ve binbir türlü yolsuzlukla emekçilerin paralarını ceplerine indiren, bir ayakkabı kutusuna 1 işçinin hayatı boyunca çalışsa kazanamayacağı miktarda paraları sığdıran bu soyguncular AKP’nin gerçek yüzünü ortaya koymaktadır” dedi.

“Gün geldi devran döndü, mızrap çuvala sığmadı. AKP artık halka hesap vermelidir” diyen Keskintimur, “Sadece birkaç bakanın istifa etmesi, bu pisliği temizlemez. Hükümet istifa etmelidir. Soruşturmalar derinleştirilmeli, yağma ve yolsuzluk düzenin tüm sorumluları ortaya çıkarılmalıdır” diye konuştu. (Gaziantep/EVRENSEL)
 

ÖNCEKİ HABER

Bilal Erdoğan hakkındaki ifadeye çağrı kararı yayımlandı

SONRAKİ HABER

\'Bin operasyon\'cu Mehmet Ağar cezaevine dönmeyecek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...