26 Aralık 2013 06:00

‘Tüm işçi, emekçiler finale’

Nakış İşçilerinin Dostluk ve Dayanışma Turnuvası’nda final heyecanı.

‘Tüm işçi, emekçiler finale’
Paylaş

Erdoğan AYDINLI
İstanbul


Nakış İşçilerinin Dostluk ve Dayanışma Turnuvası’nda final heyecanı.
Yenibosna bölgesinde bulunan nakış işçileri, düzenledikleri halı saha turnuvasıyla birlik ve beraberliği sağlıyorlar. 5 haftayı geride bırakan Nakış İşçileri Turnuvasında final maçı heyecanı başladı. 16 takımın 4 grupta verdiği mücadelede A Grubundan Doğu Gücü Spor ile B grubundan Murat Nakış finale kaldı.
22 Aralık Pazar günü oynanan yarı final maçlarında Doğu Gücü Spor, Düzalan Nakış’ı 6-5 yenerken Murat Nakış ise Şimşekler Nakış’ı 5-3 yenerek finale kalmaya hak kazandı.
Turnuvada Şimşekler Nakış’ın dördüncülüğü, Düzalan Nakış’ın ise üçüncülüğü kesinleşirken; kupa galibi ile ikincisinin belirleneceği final maçı ise 29 Aralık tarihinde saat 15:00’de Bahçelievler ilçesi, Kocasinan Mahallesinde bulunan Ayar Halı Sahasında yapılacak maç sonucunda belirlenecek.
Nakış işçilerinin birlik ve mücadelesinin büyütülmesi için bu turnuvayı düzenlediklerini dile getiren Veysi Ekici, başta nakış işçileri olmak üzere tüm işçi, emekçileri ve emekten yana güçleri final maçını izlemeye ve kupa törenine katılmaya davet etti.

ÖNCEKİ HABER

MMO’dan halı saha futbol turnuvası

SONRAKİ HABER

‘Hayalet avcısı’ Bernie Ecclestone

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...