24 Aralık 2013 22:11

Erdoğan: Zillete tabii olanlar yine kaybedecek

Pakistan dönüşü AKP’lilere seslenen Başbakan Tayyip Erdoğan, “Zillete tabii olanlar yine kaybedecek. Milletin, tüyü bitmemiş yetimin hakkını milletin kesesinden, kasasından alan varsa bunun hesabını biz de sorarız” dedi. Karşılamada adları yada çocuklarının adı yolsuzluk operasyonunda geçen 4 bakan da halkı el ele selamladı.

Erdoğan: Zillete tabii olanlar yine kaybedecek
Paylaş

Pakistan dönüşü kendisini karşılayan AKP’lilere seslenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “İnanıyorum ki, millet diyenler kazanacak. Zillete tabii olanlar yine kaybedecek. Milletin, tüyü bitmemiş yetimin hakkını milletin kesesinden, kasasından alan varsa bunun hesabını biz de sorarız, hukuk da sorar. Onlar tuzaklarını kurmaya devam etsinler ama halkın ve hakkın tuzağından daha büyüğü yoktur” dedi.

Pakistan’a yaptığı ziyaretin ardından Türkiye’ye dönen Başbakan Recep Erdoğan, Esenboğa Havalimanı’nda kendisini karşılayan AKP’lilere seslendi. 17 Aralık’ta yapılan operasyonun perde arkasının milli iradeye ve millete yönelik olduğunu iddia eden Erdoğan, “Burada bir tercih var, ya millet ya zillet. İnanıyorum ki millet diyenler kazanacak. Zillete tabii olanlar yine kaybedecek” dedi.

“Hiç endişe etmeyin. Dik duracağız, dikleşmeyeceğiz” diyen Erdoğan, şunları ifade etti: “Bedduaya lanet, duaya davet diyorum. Biz bedduaya değil dua ile emin olunduk. İnananlar birbirlerine karşı dua ile emin olunmuşlardır, beddua ile değil. Milletin, tüyü bitmemiş yetimin hakkını milletin kesesinden, kasasından alan varsa bunun hesabını biz de sorarız, hukuk da sorar. Bunun hesabını ana muhalefetin genel müdürü soramaz. Önce o genel müdürlük yaptığı dönemin hesabını versin. Rahşan affı ile dışarıda gezenler bunun hesabını soramaz.”

“Onlar tuzaklarını kurmaya devam etsinler ama halkın ve hakkın tuzağından daha büyüğü yoktur” diyen Erdoğan, “Çalışmaya, daha çok kenetlenmeye gayret edeceğiz. Benim sizden bir ricam var. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Unutmayın 30 Mart bir milattır. Onun için daha çok gayret” dedi.

4 BAKAN HALKI EL ELE SELAMLADI

Başbakan Erdoğan'ı karşılamaya gelenler arasında 17 Aralık'da yapılan operasyonda çocuklarının adı geçen İçişleri Bakanı Muammer Güler, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ile Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'da el ele tutuşarak partililerini selamlaması dikkati çekti. (ANKARA)
 

ÖNCEKİ HABER

CHP Ekşi’yi ne yapacak?

SONRAKİ HABER

Memur-Sen Hak-İş bu nasıl iş?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...