24 Aralık 2013 11:44

DİKKAT: Halk otobüse binmesin vatandaşa yer kalmıyor!

Acıbadem site yönetimi: 'Dairelerde 'Yardımcı Bayan' olarak görev yapan çalışanların ring servisini çok yoğun saatler olan akşam 16:00, 18:00 ve 19:00 seferlerinde kullanmamalarını önemle rica ederiz.' Servis şoförlerine dağıtılan ve 'yardımcı bayan'lara imzalatılması istenen bu yazı tepkiye neden oldu.

DİKKAT: Halk otobüse binmesin vatandaşa yer kalmıyor!
Paylaş

Akasya Acıbadem'in site yönetimini üstlendiği SAF GYO şirketi Kentsel Hizmetler'in ring servis şoförüne tüm “yardımcı bayan”lara imzalatması ve bilgi vermesi için ilettiği yazılı belge olay oldu.

Twitter'da paylaşılan ve Akasya Acıbadem site yönetiminin ring servis şoförlerine gönderdiği belirtilen yazıda şu ifadeler yer alıyor; "Değerli Çalışanlar, Sizlerin de bildiği gibi Rings Servisimiz site sakinlerimizin talebi ile düzenlenmiş ve sadece onların kullanımları için sunulmuş bir hizmettir.

Yoğun saatlerde Site Sakinlerimiz ayakta kalmakta ve bu da site sakinlerimizin memnuniyetsizliğine sebebiyet oluşturmaktadır.

Bu nedenle dairelerde "Yardımcı Bayan" olarak görev yapan çalışanların ring servisini çok yoğun saatler olan akşam 16:00, 18:00 ve 19:00 seferlerinde kullanmamalarını önemle rica ederiz."

Bu yazının paylaşılmasının ardından @Akasya_Acibadem twitter adresine ayrımcılık ve cinsiyetçilik yapılğı yönünde tepkiler hızla artarken, yönetimden henüz bir açıklama yapılmadı. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Feyruz Nasrallah’ı seviyor… Suç nerede?

SONRAKİ HABER

Bakan Bayraktar\'a 3 ay meslekten men cezası!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...