07 Haziran 2011 09:07

Nuray Mert: Sonuna kadar Blokun destekçisiyim

Gazeteci-Yazar Nuray Mert ile Türkiye Barış Meclisi Üyesi Hakan Tahmaz, ‘KCK davası’ndan tutuklu Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku Mardin Bağımsız Milletvekili Adayı Gülser Yıldırım için Nusaybin’de açılan seçim bürosunu ziyaret etti.Mert ve Tahmaz’ı seçim bürosunda Yıldırım’ın

Nuray Mert: Sonuna kadar Blokun destekçisiyim
Paylaş

Mert ve Tahmaz’ı seçim bürosunda Yıldırım’ın Vekili Nusaybin Belediye Başkanı Ayşe Gökkan karşıladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gökkan, Mert için “namert” diyerek hakarette bulunan Başbakan Erdoğan’ın saldırgan tutumunu kınadıklarını söyledi. “Orta Doğu’daki diktatörler nasıl gitmişse Erdoğan’da öyle gidecektir” diyen Gökkan, seçimlerde halkın Erdoğan’a gereken yanıtı vereceğini ifade etti.

Ziyarette konuşan Mert ise, Başbakan Erdoğan’ın kendisi hakkındaki sözlerine atıfta bulunarak, “Erdoğan’ın, ‘Eline sağlık veya ağzına sağlık’ demesini beklemiyordum tabi. Çok yadırgadığı şeyler söyledik, o yüzden Sayın Başbakan bana katılmayacaktır. Fakat üslubu sorun oldu. Birçok gazeteci arkadaşımızda bu açıdan çok tepki gösterdi ve yadırgadı” dedi. Bloku desteklediğini belirten Mert, “Seçim çalışmalarını görmek için Kürdistan’a geldim. Çok coşkulu bir seçim atmosferini gördüm, sonuna kadar Blokun destekçisiyim” dedi. (MARDİN)

ÖNCEKİ HABER

Van’da coşkulu miting

SONRAKİ HABER

Kadınlar AKP’yi protesto etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...