22 Aralık 2013 18:12

Kardemir Karabükspor Fenerbahçe’yi 2-1 yendi

Spor Toto Süper Lig'in 16. hafta maçında Kardemir Karabükspor, konuk ettiği Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti. Günün diğer bir maçında ise Gençlerbirliği Medical Park Antalyaspor’u deplasmanda 3-2 yendi. Eskişehirspor ise Gaziantepspor'u 2-0 yendi.

Kardemir Karabükspor Fenerbahçe’yi 2-1 yendi
Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 16. hafta maçında Kardemir Karabükspor, konuk ettiği Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanan ve hakem Bülent Yıldırım'ın düdük çaldığı maçta, Kardemir Karabükspor'a 3 puanı getiren golleri 13. dakikada Akpala ve 69. dakikada penaltıdan İlhan Parlak attı. Fenerbahçe'nin tek golünü ise 40. dakikada Emenike kaydetti.

Bu skorla Fenerbahçe 38 puanda kalmasına rağmen liderliğini sürdürürken bu sezonki 2. mağlubiyetini aldı. Kardemir Karabükspor ise puanı 26'ya çıkardı.

MEDİCAL PARK ANTALYASPOR-GENÇLERBİRLİĞİ: 2-3

Günün diğer bir maçında ise Gençlerbirliği Medical Park Antalyaspor’u deplasmanda 3-2 yendi. Maçta  Medical Park Antalyaspor’un gollerini 48. dakikada penaltıdan Emrah, 82. dakikada Isaac atarken, Gençlerbirliği’nin gollerini 24 ve 30. dakilarda Petroviç, 66. dakikada  Kulusic attı

ESKİŞEHİRSPOR-GAZİANTEPSPOR: 2-0

Spor Toto Süper Lig'de 16. hafta maçında Eskişehirspor sahasında Gaziantepspor'u 2-0 yendi.
Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanan maçı Eskişehirspor 2-0 kazandı. Maçta ev sahibi Eskişehirspor'un gollerini 83. dakikada Erkan Zengin ve 90+2. dakikada penaltıdan N'Diaye kaydetti. Gaziantepspor'da Gilles Binya yaptırdığı penaltı sonrası kırmızı kart görerek oyundan atıldı.  Bu skorla Sergen Yalçın Gaziantepspor 4'te 4 yaptıktan sonra Süper Lig'de ilk mağlubiyetini alıp 20 puanda kalırken, Eskişehirspor puanını 27'ye yükseltti.
 



 

ÖNCEKİ HABER

Beşiktaşlı taraftarlar TFF\'yi protesto etti

SONRAKİ HABER

TGS\'de yeni dönem; Gazetecilerden mücadele çağrısı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...