22 Aralık 2013 08:21

'Neyleyim kutudaki milyon doları...'

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan ve Beşiktaş'ın 4-1 kazandığı Elazığspor maçında tribünler "Neyleyim cebimdeki milyon doları/sen şampiyon olmayınca" tezahüratını "Neyleyim kutudaki milyon doları" şeklinde değiştirerek söyledi.

\'Neyleyim kutudaki milyon doları...\'
Paylaş

İş adamları, bürokratlar, bakanlar ve bakan çocuklarına kadar uzanan Rüşvet ve Yolsuzluk Operasyonu günlerdir ülkenin gündeminde.

Bu yoğun gündemde Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın evinde, ayakkabı kutularına saklanmış şekilde bulunan 4.5 milyon dolar başrollerden birini almış durumda.

"Ayakkabı kutusu" hem sosyal medyada hem de sokağa çıkarak yolsuzluklara tepki gösterenlerin kullandığı 1 numaralı simge oldu.

Yolsuzluk operasyonu ve "Ayakkabı kutusu" politik konular karşısındaki hızlı, esprili ve muhalif refleksleriyle tanınan Beşiktaş taraftarının da gündemindeydi.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan ve Beşiktaş'ın 4-1 kazandığı Elazığspor maçında tribünler "Neyleyim cebimdeki milyon doları/sen şampiyon olmayınca" tezahüratını "Neyleyim kutudaki milyon doları" şeklinde değiştirerek söyledi.

 

ÖNCEKİ HABER

Bu da bir İstanbul hikayesi

SONRAKİ HABER

Emniyet, basın mensuplarına kapatıldı!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...