17 Aralık 2013 23:12

17 Aralık operasyonunda savcılar dosyadan alındı mı?

Yolsuzluk operasyonunu başlatan savccıların görevden alındığı iddialarını İstanubl başsavcısı Turan Çolakkadı yalanladı.

17 Aralık operasyonunda savcılar dosyadan alındı mı?
Paylaş

Türkiye'yi sarsan 'Yolsuzluk ve rüşvet iddialarına' ilişkin soruşturma İstanbul Cumhuriyet savcıları Celal Kara ile Mehmet Yüzgeç tarafından başlatıldı. Akşam saatlerinde bu iki ismin dosyadaki görevlerinden alındığı iddiası önce sosyal medyada yer aldı. İddia daha sonra bazı TV ve internet sitelerine haber konusu oldu.

Doğan Haber Ajansının haberine göre en yetkili isim İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Turan Çolakkadı savcıların dosyadaki görevlerinden alındığı iddiasını yalanladı. Çolakkadı, “Savcıların dosyadan alındığı bilgisi doğru değil. Şu an için savcılar dosyadaki görevine devam ediyor." dedi.

HALK BANKASI GENEL MÜDÜRÜNÜN EŞİ DE GÖZALTINDA

İstanbul'da Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Aslan eşinin de gözaltına alındığı öğrenildi.

Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski genel sekreterlerinden Mesut Pektaş da gözaltına alınanlar arasında olduğu öğrenildi.

GÖZALTI SAYISI 52 OLDU!

İstanbul'da Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınanların sayısı 52'ye yükseldi.
(İstanbul/DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Mühendislere ‘darbeci’ denetim

SONRAKİ HABER

Voleybolda takımlar Avrupa kupalarında yollarına devam ediyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...