17 Aralık 2013 15:03

Rasim Ozan özel yetkili mi?

Rasim Ozan Kütahyalı'nın televizyon kanalında, Manuel Fernandes’e saldıran Mustafa Özel ile yaşadığı diyalog oldukça tartışılacak türden. Çünkü Kütahyalı programda Özel’e GBT’sinin elinde olduğunu söyledi.

Rasim Ozan özel yetkili mi?
Paylaş

Rasim Ozan Kütahyalı'nın televizyon kanalında, Manuel Fernandes’e saldıran Mustafa Özel ile yaşadığı diyalog oldukça tartışılacak türden. Çünkü Kütahyalı programda Özel’e GBT’sinin elinde olduğunu söyledi. Bu konuşma “bir yorumcunun elinde bir başkasının GBT’si nasıl oluyor?​” sorusunu sosyal medyanın gündemine getirdi.

Kasımpaşa maçında Beşiktaşlı Futbolcu Fernandes’e sahaya inerek yumruk atmaya çalışan ve Beşiktaş’ın ceza almasına sebep olan taraftar Mustafa Özel, ‘Beyaz TV’de yayımlanan ‘Derin Futbol’ programına konuk oldu. Ahmet Çakar, Sinan Engin ve Rasim Ozan Kütahyalı’nın yorumlarıyla katıldığı, Ertem Şener’in sunduğu programda, Fernandes’e neden saldırdığını anlatan Özel, Kütahyalı’nın ‘Senin bana şimdi GBT kaydın geldi’ sözlerine, ‘Ben şu anda size dava açabilirim, bu sabıka kaydına GBT kaydına nasıl ulaşıyor’ diye sert tepki gösterdi. Programda hararetin artmasının ardından Sinan Engin, Özel’i kolundan tutup stüdyodan çıkardı. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

KKTC\'de helikopter düştü

SONRAKİ HABER

AKP\'ye yakın medya Şükür\'ün istifasını görmedi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa