06 Haziran 2011 10:31

Genç’te imamlar sandık görevlisi

BİNGÖL’ün Genç ilçesine bağlı köylerde 12 Haziran seçimlerinde sandık başında bulunmaları için öğretmenler yerine imamlara görev verildiği öğrenildi.İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde her ay periyodik olarak toplanan ve köylerde görev yapan öğretmenlerden görev almak ist

Genç’te imamlar sandık görevlisi
Paylaş

BİNGÖL’ün Genç ilçesine bağlı köylerde 12 Haziran seçimlerinde sandık başında bulunmaları için öğretmenler yerine imamlara görev verildiği öğrenildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde her ay periyodik olarak toplanan ve köylerde görev yapan öğretmenlerden görev almak isteyenlerin listesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturularak İlçe Seçim Kuruluna gönderildi. 40 öğretmen sandık görevlisi olmak için başvuru yaparken, İlçe Seçim Kurulu tarafından yapılan görevlendirmede 5 öğretmene görev verildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Dener, “Bu konuda bizim herhangi bir yetkimiz yok. Bizden sadece personel listesi istendi. Biz de personel İlçe Seçim Kuruluna verdik” dedi. İlçe Seçim Kurulundaki yetkililerden Veysel Kuyuldar ise, imamların sandıklarda görevlendirildiği iddiasının doğruladı.(BİNGÖL)

ÖNCEKİ HABER

Hukukçular Blok'a yönelik saldırıları kınadı

SONRAKİ HABER

Bloka bir destek de Kürt yazarlardan

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...