16 Aralık 2013 17:08

3D Araba Yarışları Oyun Gemisi’nde

Yarış oyunları oynamayı seviyorsanız Oyun Gemisi web sitesine mutlaka girin. Burada çeşit çeşit sayısız ve farklı yarış oyunları bulunmakta. Bu yarış oyunları sayesinde isterseniz çölde isterseniz şehir içinde istediğiniz arabalarla, motosikletlerle ya da bisikletlerle yarışmanız mümkün. Üstelik oyunlarda farklı zorluk derecelerini bulacaksınız.

3D Araba Yarışları Oyun Gemisi’nde
Paylaş

Yarış oyunları oynamayı seviyorsanız Oyun Gemisi web sitesine mutlaka girin. Burada çeşit çeşit sayısız ve farklı yarış oyunları bulunmakta. Bu yarış oyunları sayesinde isterseniz çölde isterseniz şehir içinde istediğiniz arabalarla, motosikletlerle ya da bisikletlerle yarışmanız mümkün. Üstelik oyunlarda farklı zorluk derecelerini bulacaksınız. Oyun Gemisi web sitesinde hız yaparak yarışmanın tadına varacaksınız. 3D oyunların da yer aldığı bu harika ve çok sevilen oyun sitesinde 3D yarış oyunu oynayarak eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Yarış oyunları oyna denince akla gelen ilk oyun sitesi Oyun Gemisi. Bu web sitesinde yarış oyunlarının çeşitliliğini gördüğünüzde hangisinden başlayacağınız konusunda kararsızlık yaşayabilirsiniz. Zira burada her yaştan oyun severin oynamak isteyeceği nitelikte oyun mevcut. Kısıtlı sürede araba park etmeye çalışarak zamana karşı yarışabilirsiniz. Çılgın arabalar yarış oyunu ile arabalarla hız rekoru kırabilirsiniz. Yarışı diğer oyunculardan önce bitirmenin tadına varabilirsiniz. Hız otobanı oyunu ise hız konusunda fazlasıyla iddialı olanların hoşuna gidecek bir oyun olmasıyla dikkat çekmekte. Motorcu fare, gökdelen arabaları, mega bisiklet yarışı gibi oyunlar da yarı tutkunlarının çok beğeneceği oyunlar arasında. Çılgın bisiklet yarışçısı bisiklet ile hız yapmak isteyenlerin mutlaka deneyeceği ve bir kere oynadıktan sonra vazgeçemeyeceği oyunlardan biri. Elbette motor severler de Oyun Gemisi web sitesinde kendilerini tatmin edecek kadar çeşitlilikte oyunlar bulacaklar. Motor festivali, fırtına motorcu, çılgın atlayış gibi motor yarışı oyunları motor yarışı severlerin ekran başından kalkmadan oynamak isteyeceği türden oyunlar.

Yarış oyunları özellikle stresli anlarınızda stresinizi alabilecek ve sizi rahatlatacak nitelikte oyunlar olduğundan güzel vakit geçirirsiniz. Boş zamanlarınızda eğlenceli bir aktivite arıyorsanız Oyun Gemisi web sitesinde yarış oyunları oyna kategorisinde istediğiniz bir oyunu açarak keyifli zamanlar yaşayabilirsiniz. Oyun Gemisi web sitesi esasında bir flash oyun sitesi olduğundan oyunun yüklenmesini, inmesini beklemezsiniz. İstediğiniz oyuna tıklarsınız ve oyun açılır. Hemen oyunu oynamaya başlarsınız.

Özellikle çocuklar yarış oyunlarına bayılırlar. Motor yarışı, araba yarışı, bisiklet yarışı ya da 3D yarış gibi seçeneklerden hangisini daha çok beğeniyorsa çocuğunuza Oyun Gemisi web sitesini açarak onun bunlardan birini oynamasını sağlayabilirsiniz. Çocuğunuz bu oyunları çok sevecek. Eğer boş zamanlarında ilgileneceği bir uğraş yoksa çocuğunuz bu hem eğlenceli hem zihni çalıştırıcı oyunları boş zamanlarında sürekli oynamak isteyecek. Siz de bu sayede kendinize zaman ayırabileceksiniz.
Yarış oyunları oyna bölümünde istediğiniz oyunlarda yarışırken yarışmanın heyecanını ve istediğiniz hızda ilerlemenin özgürlüğünü yaşayacaksınız. Yarışlarda istediğiniz kadar hızlanabilir, yarışı bitiren ilk yarışmacı olmanın keyfine varabilirsiniz. Bitiş çizgisine ilerlerken harika anlar yaşayabilirsiniz. http://www.oyungemisi.com/yaris-oyunlari/ web sitesi her yarışta farklı zorluk seviyelerinde yarışmanızı sağlar. Bu yarış oyunlarında çölde ya da şehir içinde motorla ya da bisikletle yarışabilirsiniz.
 

ÖNCEKİ HABER

HDP\'li vekiller açlık grevine başlıyor

SONRAKİ HABER

BDP’li vekillerin tahliye edilmemesinin gerekçesi açıklandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...