15 Aralık 2013 21:17

Olaylı maçta Kasımpaşa Beşiktaş’ı 2-1 yendi

Kasımpaşa, ile Beşiktaş arasında oynanan olaylı maçta Kasımpaşa Beşiktaş’ı 2-1 mağlup ederek ikinci sıradaki yerini korudu.

Olaylı maçta Kasımpaşa Beşiktaş’ı 2-1 yendi
Paylaş

Kasımpaşa, ile Beşiktaş arasında oynanan olaylı maçta Kasımpaşa Beşiktaş’ı 2-1 mağlup ederek ikinci sıradaki yerini korudu.

3. dakikada Almeida iye öne geçen Beşiktaş, ikinci yarıda İbrahim Halil ve Scarione'nin gollerine engel olmayınca sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Maçta iki ilginç olay yaşandı. Birinci olay 30. dakikada Kasımpaşa'nın savunma oyuncusu Donk oyunda topun olduğunu fark etmedi ve saha kenarından gelen topu eline aldı. Bu esnada Beşiktaş, Almeida ile gol pozisyonuna girdi fakat Donk, elindeki topu Almeida'nın ayağındaki topa doğru fırlattı.

Top Almeida'nın kontrolünden çıktı ve maçın hakemi Barış Şimşek oyunu durdurdu. Şimşek, Donk'a sarı kart gösterirken, oyunu hava atışı ile yeniden başlattı.

kinci olayda ise mücadelenin 80. dakikasında sahaya giren bir taraftar, Fernandes'e tekme attı. Bu taraftara tekme atan Almeida ve Motta kırmızı kartla cezalandırıldı. Bu arada maçın ilk yarısında sahadaki ikinci topu elinde tutan Donk, Almeida topa vuracakken elindeki topu ayağına atınca oyun durdu.

KASIMPAŞA VE BEŞİKTAŞ TARAFTARI: BAŞIN SAĞOLSUN TOLGA

Hafta içinde annesini kaybeden ve buna rağmen Kasımpaşa maçında kaledeki yerini alan Tolga Zengin'e hem Beşiktaşlı hem de Kasımpaşalı taraftarlar sevgi gösterisinde bulundular.
Her iki takım taraftarları da Tolga'yı tek tek tribünlere çağırarak başın sağolsun mesajlarını ilettiler. Ayrıca Tolga Zengin, Beşiktaş tribünlerinin kendisini çağırdığı sırada Çarşı grubunun hazırlamış olduğu pankarttaki annesinin resmini öperek elini kalbine götürdü ve taraftarlara teşekkür etti.

Maçta golden sonra Beşiktaşlı futbolcuların hepsi Tolga Zengin’e giderek sarıldı.

FERNANDES'E SALDIRAN TARAFTAR KASIMPAŞA TRİBÜNÜNDEN ATLAMIŞ

Kasımpaşa'nın 2-1'lik üstünlüğüyle tamamlanan karşılaşmanın 80. dakikasında sahaya girerek Beşiktaşlı futbolcu Manuel Fernandes'e yumruk atan taraftarın kimliği ve sahaya nerden girdiği açıklandı.

Emniyetten alınan bilgiye göre sahaya giren taraftarın 1976 Batman doğumlu Mustafa Özer olduğu öğrenildi. Üzerinde Beşiktaş forması bulunan Mustafa Özer'in Kasımpaşa taraftarı olduğu ve sahaya Kasımpaşa Maraton A tribünündeki özürlüler bölümünden girdiği ifade edildi.

BEŞİKTAŞ, KURAL HATASI GEREKÇESİYLE MAÇ TEKRARI İÇİN TFF'YE BAŞVURACAK

Beşiktaş Kulübü'nün, Kasımpaşa ile oynadıkları maçın 31. dakikasında yaşanan Donk'un topa top atma pozisyonuyla ilgili kararın kural hatası olduğunu ve bu nedenle maç tekrarı için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuracağı öğrenildi.

Maçtan sonra maç sırasında yaşananlara tepki gösteren Beşiktaş taraftarları Recep tayyip Erdoğan Sdatyumu'ndan Beşiktaş'a kadar protesto sloganları atarak yürüdü. Beşiktaşlı taraftarları çevik kuvvet ve TOMA'lar Beşiktaş'a kadar takip etti.

GAZİANTEPSPOR'UN SERGEN'LE 4. GALİBİYETİ

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, sahasında konuk ettiği Kayseri Erciyesspor'u 2-1 mağlup etti. Sergen'le 4. galibeyitini kazanan Gaziantepspor, bu skorla ligdeki puanını 20'ye çıkardı. Gaziantepspor’un gollerini 10. dakikada Turgut Doğan 19. dakikada Cenk attı. Kayseri Erciyesspor’un golünü ise 87'nci dakikada Üstün'ün attı
 

ÖNCEKİ HABER

İstanbul’da Yüksekova protestoları

SONRAKİ HABER

Gezi Parkı\'nda anmaya polis müdahalesi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...