15 Aralık 2013 19:43

Sarıgül Pendik'te konuştu

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin Pendik İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Seçim otobüsü üzerinde meydanda kendisini bekleyen kalabalığın arasına gelen Sarıgül, alkışlar ve sloganlar eşliğinde karşılandı.

Sarıgül Pendik\'te konuştu
Paylaş

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı, Şişli Belediye Başkanı  Mustafa Sarıgül, partisinin Pendik İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Seçim otobüsü üzerinde meydanda kendisini bekleyen kalabalığın arasına gelen Sarıgül, alkışlar ve sloganlar eşliğinde karşılandı.

Büyük bir kampanyanın başladığını ifade eden Sarıgül, “Ana felsefemiz şu, rakiplerimizin aleyhinde konuşmayacağız. Zayıf fikir agresiftir, güçlü fikir rahattır. Seçimi kazanacak olan sizsiniz. Konuşanlar konuştu bundan sonra siz konuşacaksınız. Bizim üzerimize çok gelecekler. Bize yapmadıklarını bırakmayacaklar. Ölüyü bıraktılar tövbe estağfurullah diriyi bıraktılar, Türkiye'nin neresine giderlerse gitsin, İstanbul'dan bahsediyorlar. Çünkü ateş bacayı sardı" dedi.

"DURDURAMAZSIN, SUSTURAMAZSIN BENİ"

Bazı insanların tuttukları kişilerle sokaklara yazılar yazdırdığını iddia eden Sarıgül, “O yazıların altına utanmadan başka siyasi partinin amblemini koyuyorlar. Buradan onlara sesleniyorum, durduramazsın beni, susturamazsın beni. Gitme vakitlerine ne kadar kaldı biliyor musunuz? 15 hafta, 30 saat. (İSTANBUL)
 

ÖNCEKİ HABER

Ahmet Türk Mardin\'de ön seçimde birinci çıktı

SONRAKİ HABER

Kadın milletvekillerden küfüre kırmızı fularlı protesto

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa