15 Aralık 2013 06:00

‘Türkiye’nin en büyük kampanyası’

Beşiktaş’ın taraftar grubu çArşı, 2 ay önce köy okullarına yardım kampanyası başlatma kararı almıştı. Yüzler kitap, defter, kışlık elbisenin toplandığı kampanya amacına ulaşıyor.

Paylaş

Beşiktaş’ın taraftar grubu çArşı, 2 ay önce köy okullarına yardım kampanyası başlatma kararı almıştı. Yüzler kitap, defter, kışlık elbisenin toplandığı kampanya amacına ulaşıyor. çArşı grubundan Şahin Kaya,  “Türkiye genelinde yoksul çocukların bulunduğu bölgelerdeki köy okullarında okuyan çocuklar için yardım kampanyasında Doğu ve Güneydoğu’daki 110 okulun ihtiyaçları tamamlanarak dün itibarıyla yardım tırımız Doğu ve Güneydoğu’daki okullara yardımları ulaştırmak için yola çıktı. “ dedi.

Kampanya kapsamında Van’ı da unutmayarak Van’dan da 16 okula yardım gönderildiğini aktaran Kaya, “Türkiye’de doğal afetler dışında Türkiye genelinde başlatılan en büyük ve en geniş kapsamlı yardım kampanyasını başarıyla yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. Bu kampanyada en büyük başarı hiç kuşkusuz çArşı grubuna güven duyup bize bu yardımları ulaştıran halkımıza aittir. Bu yola çıkarken halkımıza güvenerek yola çıktık ve halkımız bizi bu kampanyada yalnız bırakmayarak desteklerini bize en iyi şekilde verdi” ifadelerini kullandı.

Bu yardım kampanyasının diğerlerinden farklı olduğunu söyleyen Kayai “Toplanan bütün ihtiyaç malzemeleri (kırtasiye,çanta,eldiven,atkı,bere bot ve mont...)  hiç kullanılmamış yeni alınarak çocuklarımıza ulaştırıldı. çArşı grubu olarak bu yardım kampanyasında bize yardım ulaştıran duyarlı halkımaz teşekkür ediyoruz. çArşı Türkiye’nin vicdanı olmaya devam edecektir” dedi. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Kevin Love kim ki?

SONRAKİ HABER

Zaman’dan misilleme

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...