15 Aralık 2013 06:00

Haftanın maçı Kasımpaşa’da

Spor Toto Spor Lig’de 15. haftanın heyecanı Kasımpaşa - Beşiktaş, Gençlerbirliği - Galatasaray ve Gaziantep - Kayseri Erciyesspor maçlarıyla devam ediyor.

Paylaş

Spor Toto Spor Lig’de 15. haftanın heyecanı Kasımpaşa - Beşiktaş, Gençlerbirliği - Galatasaray ve Gaziantep - Kayseri Erciyesspor maçlarıyla devam ediyor.
Slaven Bilic yönetimindeki siyah beyazlılar, lider Fenerbahçe’nin galibiyetle kapadığı haftada, aradaki puan farkının açılmaması için mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkacak. Beşiktaş, ligde 26 puan ve averajla üçüncü sırada yer alırken, Kasımpaşa ise 27 puanla ikinci sırada bulunuyor.
Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 19.00’da Barış Şim-şek’in işaretiyle başlayacak. Şimşek’in yardımcılıklarını, Ekrem Kan ve Mehmet Metin yapacak. Dördüncü hakem ise İsmail Köse olacak.

8 MAÇTIR YENİLMİYOR, 2 MAÇTIR YENEMİYOR

8 maçtır yenilgi yüzü görmeyen siyah beyazlılar, bu grafiği elinde tutmak için hayli titiz çalışırken, 2 haftadır da galibiyet alamamalarından dolayı 3 puan fikriyle sahada olacaklar.
Son dönemde artan formuyla Portekiz milli takımının 2014 Dünya Kupası’nda önemli oyuncularından biri olacağını gösteren Hugo Almeida, bu haftada taraftarın gol ümidi.

TOLGA’DAN BÜYÜK FEDEKARLIK

Geçtiğimiz gün annesini kaybeden Tolga Zengin bu maçta takım arkadaşlarını yalnız bırakmayacak.
Daha önce de annesini hastaneye kaldırmış ardından da ağrılarının artmasına rağmen Fenerbahçe derbisinde kaleye geçerek takımın 1 puan kazanmasında büyük rol oynamıştı. Bu maçta da Bilic’in yer vermesi durumunda kalede olacak.

KASIMPAŞA TAKİBE DEVAM ETMEK İSTİYOR

Şota Arveladze ile birlikte büyük ivme yakalayan Kasımpaşa, form grafiğini korumak istiyor.
Son 3 lig maçında galibiyet alamayan Kasımpaşa, ayrıca 3 maçta da kalesinde 1’er gol görürken rakip kalelere de 1’er gol yolladı.
Adem Büyük, İlhan Eker ve Hollandalı yıldız Ryan Babel kart cezaları nedeniyle bu maçta oynayamayacak.
Arveladze’nin en büyük gol ümidi ise Oscar Scarione. Scarione, 8 golle takımın en golcü ismi durumunda.

KAĞIT ÜZERİNDE BEŞİKTAŞ ÜSTÜN GÖZÜKÜYOR

İki takım arasında ligde geride kalan 20 maçta Beşiktaş’ın büyük üstünlüğü dikkat çekiyor. Bugüne kadar oynanan maçların  14’ünü Beşiktaş kazanırken 5 maç berabere sonuçlandı. Kasımpaşa sadece son randevuda galibiyete ulaşabildi. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

‘Le Web’ gözüyle Arap dünyası

SONRAKİ HABER

Kevin Love kim ki?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...