13 Aralık 2013 15:49

Galatasaray'dan istifa çağrısı

Galatasaray Yönetimi, Eboue ve Drogba’nın disipline sevk işlemini önceden basına sızdırdıkları gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu disiplin müfettişleri ve diğer ilgililerin görevlerine son verilmesi ve haklarında işlem yapılması için resmi başvuruda bulundu.

Galatasaray\'dan istifa çağrısı
Paylaş

Galatasaray Yönetimi, Emmanuel Eboue ve Didier Drogba’nın disipline sevk işlemini önceden basına sızdırdıkları gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu disiplin müfettişleri ve diğer ilgililerin görevlerine son verilmesi ve haklarında işlem yapılması için resmi başvuruda bulundu.

Galatasaray Kulübü Yöneticisi Sedat Doğan daha önce de ifade ettiği gibi disiplin müfettişleri ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu üyeleri aleyhinde görevi kötüye kullanma hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Konu ile ilgili olarak ilerleyen dakikalarda kulübün resmi sitesinden açıklama yayınlanacağı öğrenildi.

Eboue ve Drogba, Elazığspor maçı sonrası formalarının altındaki tişörtleri göstererek geçtiğimiz hafta yaşamını yitiren Güney Afrika'nın efsanevi lideri Nelson Mandela'ya selam göndermişti. İki oyuncu bunun üzerine PFDK'ye sevk edilmişti. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Tüzel: Bütçeyi imzalayan alın teri hırsızıdır

SONRAKİ HABER

CHP’den Başbakan’a “terbiyesiz herifler” davası

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...