06 Haziran 2011 08:27

Önder mitingdeyken seçim bürosu basıldı

EMEK, Demokrasi ve Özgürlük Bloku İstanbul Bağımsız Milletvekili Adayı Sırrı Süreyya Önder’in seçim bürosu kapalıyken polis tarafından kapısı kırılarak, baskın düzenlendi.İstanbul Bağımsız Milletvekili Adayı Önder mitingdeyken Gaziosmanpaşa ilçesi seçim bürosuna polislerce baskın düzenlendi.

Önder mitingdeyken seçim bürosu basıldı
Paylaş

EMEK, Demokrasi ve Özgürlük Bloku İstanbul Bağımsız Milletvekili Adayı Sırrı Süreyya Önder’in seçim bürosu kapalıyken polis tarafından kapısı kırılarak, baskın düzenlendi.

İstanbul Bağımsız Milletvekili Adayı Önder mitingdeyken Gaziosmanpaşa ilçesi seçim bürosuna polislerce baskın düzenlendi.

Üç akrep tipi polis aracının da katıldığı baskın sırasında büronun camları ve kapıları kırılarak içeri girildi. Görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre, polisle beraber seçim bürosuna eli boş yüzü maskeli bir kişi girdi ve bürodan siyah bir poşetle çıktı. Baskına müdahale etmek isteyen bir esnafı polis tehdit etti. Görgü tanıkları, seçim bürosuna bir şey bırakılmış olabilme ihtimali üzerinde durulduğu ve bu nedenle içeriye kimsenin alınmadığını bildirdi. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Oy pusulası çalışmaları sürüyor

SONRAKİ HABER

SES: Kazanım önemli ama yeterli değil

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa