12 Aralık 2013 22:25

Öğretmen ve sağlıkçıları taşıyan minibüs TIR'a çarptı: 6 ölü

Malatya'da öğretmen ve sağlık personelini taşıyan servis minibüsünün yoldaki buzlanma nedeniyle TIR'la çarpışması sonucu meydana gelen kazada, ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Öğretmen ve sağlıkçıları taşıyan minibüs TIR\'a çarptı: 6 ölü
Paylaş

Malatya'da öğretmen ve sağlık personelini taşıyan servis minibüsünün yoldaki buzlanma nedeniyle TIR'la çarpışması sonucu meydana gelen kazada, ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Kaza akşam saatlerinde Malatya-Adıyaman Karayolunun Cumhuriyet Örnek Köyü yakınlarında meydana geldi. Doğanşehir İlçesi Gövdeli Beldesi’nde görev yapan öğretmen ve sağlık personelini kent merkezine götüren servis minibüsü, yoldaki buzlanma nedeni ile kontrolden çıkarak karşı yönden gelen TIR'ın altına girdi. Kaza sırasında arkadan gelen otomobil de TIR'a çarptı. Hurdaya dönen minibüs içerisinde ilk belirlemelere göre 6 kişi ölürken, 8 kişi yaralandı. Kaza sonrası bölgeye çok sayıda ambulans sevk edilirken, yaralılar Malatya Devlet Hastanesi ile Turgut Özal Tıp Merkezi’ne götürüldü. Malatya Valisi Vasip Şahin de olay yerine gelerek kaza hakkında yetkililerden bilgi aldı.

ÖLENLERİN KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Yaşanan kazada sürücü Bilal Andıç ile öğretmenler Erkan Yener, Emine Coşkun, Çetin Kuşbay, Derya Şahin ve Alişan Ergen hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan 5 yaralıdan Özlem Sarıcı'nın doktor olduğu Hamza Uzan ve Eren Günvel'in ise öğretmen oldukları öğrenildi. 2 yaralının ise henüz isimleri öğrenilemedi.

Kaza nedeniyle Malatya-Adıyaman karayolu trafiğe kapanırken, olay yerinde nöbetçi savcının yaptığı incelemenin ardından cesetlerin otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırılacağı bildirildi. (Malatya/DHA)

 

ÖNCEKİ HABER

Biriktirdikçe değişecek, çoğaldıkça değiştireceğiz!

SONRAKİ HABER

Şırnak\'ta Van için çıplak eylem

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...