06 Haziran 2011 08:09

Rantı yandaşlar tozu halk yiyor!

Gülensu Mahallesi Emek Caddesi sakinleri, yaklaşık 4 aydır mahallenin yolunu kullanan ve caddeyi şantiye alanı haline getiren Kiptaş’ın hafriyat taşıyan kamyonlarını protesto etmek amacıyla Emek Caddesi’ni trafiğe kapattı.‘Rantsal kentsel dönüşüme hayır’, ‘Rantı yandaşlar tozu biz yiyoruz’ yazılı dövizler taş

Rantı yandaşlar tozu halk yiyor!
Paylaş

‘Rantsal kentsel dönüşüme hayır’, ‘Rantı yandaşlar tozu biz yiyoruz’ yazılı dövizler taşıyan mahalleliler, yaşam alanlarının şantiyeye dönüştürülmesini protesto etti.

Mahalle sakinleri adına konuşan Gülsuyu-Gülensu Yaşam ve Dayanışma Merkezi Başkanı Kalender Maden “Tüm yetkilileri kamyon terörü nedeniyle göreve çağırdığımız halde, hiç biri bu durumla ilgilenmedi” dedi. Seçim döneminde olduklarını hatırlatan Maden, “Herkes paranın ve rantın peşinde koşuyor ama burada bizim gibi mağdur insanları kimse görmüyor; görmek de istemiyor. Gördüklerinde de görmezden geliyor”diye konuştu.

Maden, uyarılarının dikkate alınmaması durumunda caddeyi 24 saat trafiğe kapatacakları uyarısı yaptı.(İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Bursa mitingi binlerin bayramına dönüştü

SONRAKİ HABER

Hopa’da tutuklu sayısı artıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...