12 Aralık 2013 20:02

Hobbit: Smaug’un Çorak Toprakları

Grup, doğuya doğru ilerlemeye devam ederken Göl kasabasına, oradan da nihayet Yalnız Dağ’a giderler. Burası, tüm yaratıklar içinde en korkutucu olan, gruptakilerin cesaretlerinin boyutunu sınayacak bir yaratıkla, Ejderha Smaug’la yüzleşecekleri yerdir.

Hobbit: Smaug’un Çorak Toprakları
Paylaş

Peter Jackson’ın yönettiği ve Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage ile Benedict Cumberbatch’ın oynadığı Hobbit: Smaug’un Çorak Toprakları (The Hobbit: The Desolation Of Smaug), 13 Aralık 2013’de Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarılıyor.

 

FİLMİN KONUSU:

Hobbit üçlemesinin ilki "Hobbit: Beklenmedik Yolculuk"un devam filmi olan "Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları" fantastik macera sevenleri sinema salonlarına çekmeyi hedefliyor.

Yönetmenliğini Peter Jackson'ın yaptığı filmin uyarlama senaryosunu, Jackson'ın yanı sıra Fran Walsh, Philippa Boyens ve Guillermo del Toro'dan oluşan ekip yazdı.

Oyuncu kadrosunda, Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage ile Benedict Cumberbatch gibi isimlerin yer aldığı "Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları"nın çekimleri, yönetmenin Wellington'daki kendi topraklarında ve Yeni Zelanda'nın çeşitli yerlerinde gerçekleştirildi.

Misty dağlarından başarıyla geçen Thorin ve beraberindekilerin Mirkwood ormanındaki zorlu maceralarına odaklanan filmin konusu şöyle:

"Yanlarında Büyücü Gandalf olmadan ormanı geçmek zorunda olan Hobbitler, insanların yaşadığı bölgeye ulaştığında Bilbo Baggins'in cücelerle olan anlaşması da son bulacak. Grup, doğuya doğru ilerlemeye devam ederken göl kasabasına, oradan da Yalnız Dağ'a gider. Burada, tüm yaratıklar içinde en korkutucu olan ve gruptakilerin cesaretinin boyutunu sınayacak bir yaratıkla, Ejderha Smaug'la yüzleşecekler."

ÖNCEKİ HABER

Görünür oldukça işimiz kolaylaşır

SONRAKİ HABER

Önce biz iyi olalım ki...

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...