12 Aralık 2013 12:59

Doğal gaz borusunda patlama: 6 yaralı

Gaziantep 2'nci Organize Sanayi Bölgesi'nde, doğal gaz borusunda patlama meydana geldi. Patlamanın meydana geldiği alanda 500 metrelik asfalt söküldü, 6 kişi yaralandı.

Doğal gaz borusunda patlama: 6 yaralı
Paylaş

Gaziantep 2'nci Organize Sanayi Bölgesi'nde, doğal gaz borusunda patlama meydana geldi. Patlamanın meydana geldiği alanda 500 metrelik asfalt söküldü, 6 kişi yaralandı. Park halinde ve yoldan geçen 1'i yolcu minibüsü 9 araçta da hasar meydana geldi.

Gaziantep 2'nci Organize Sanayi Bölgesi'nde, saat 12.00 sıralarında büyük gürültüyle doğal gaz hattında patlama meydana geldi. Patlama nedeniyle 500 metrelik asfalt söküldü, park halinde ve seyir halindeki 9 araçta hasar meydana gelirken, 6 kişi yaralandı. Patlamanın ardından bölgeye çok sayıda sağlık, kurtarma ve itfaiye ekipleri ile Gazdaş görevlileri sevk edildi. Yaralılar özel araç ve ambulanslarla hastanelere götürülürken, ortalığın savaş alanına döndüğü bölgede polisler önlem aldı. Elektrikler kesildi ve Gazdaş yetkilileri bölgedeki doğal gaz hattını kesti. Patlamanın meydana geldiği alanda yollar kapatılırken, bölge tahliye edildi.

Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıoğlu, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu ve emniyet yetkilileri ile yetkililer olay yerine geldi. Başkan Nakıpoğlu, patlamanın gaz kaçağından meydana geldiğini ve can kaybının olmadığını söyledi.

Yetkililer olay yerindeki incelemenin ardından hasar çalışması başlattı.

VALİ ATA: CAN KAYBI OLMAMASI SEVİNDİRİCİ

Gaziantep Valisi Erdal Ata, patlamada 6 kişinin yaralandığının 10'a yakın araçta hasar olduğunu söyledi. Vali Ata, DHA muhabirine yaptığı açıklamada, şunları söyledi: "6 yaralımız var. 4 kişinin de durumunun hafif olduğu belirtildi. Yaralılarımız hastanelere kaldırıldı. 10'a yakın araçta zarar olduğu söylendi. Biraz sonra olay yerine gidip inceleme yapacağız. Can kaybı olmaması sevindirici." (Gaziantep/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Soğuk hava ve fırtına üreticiyi vurdu

SONRAKİ HABER

CHP\'den Yüksekova için komisyon önerisi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...