12 Aralık 2013 10:35

Muş'ta 62 kişi tipide 4 saat mahsur kaldı

Muş'tan köylerine gitmek için yola çıkan 4 minibüs ve 2 otomobilin içindeki 62 kişi, gece yoğun kar yağışında yolun kapanmasıyla 4 saat mahsur kaldı.

Muş\'ta 62 kişi tipide 4 saat mahsur kaldı
Paylaş

Muş'tan köylerine gitmek için yola çıkan 4 minibüs ve 2 otomobilin içindeki 62 kişi, gece yoğun kar yağışında yolun kapanmasıyla 4 saat mahsur kaldı. İl Özel İdaresi ekiplerinin iki iş makinesi ile yolu açmasıyla, mahsur kalan araçlardaki vatandaşlar köylerine gidebildi.

Muş'ta kar yağışı ile birlikte köy yollarının büyük bir bölümünün merkezle bağlantısı kesildi. Kentten köylerine giden 4 minibüs ve 2 otomobilde bulunan 62 kişi, gece Çatak rampasında tipiye tutuldu. Alagün köyünden 84 yaşındaki hasta Alican Yalçın'ı Devlet Hastanesi'ne getirmek için yola çıkan 112 Acil Servis'i de mahsur kaldı. Cep telefonu ile yardım istenmesi üzerine İl Özel İdare ekipleri harekete geçti. Merkeze 30 kilometre uzaklıktaki bölgeye sevk edilen iki iş makinesi ile yol ulaşıma açıldı. Minibüs ve otomobil içinde mahsur kalan 62 kişi, yolun açılmasıyla köylerine gitti. Ambulans ise bekleyen hastayı köyden alarak Muş Devlet Hastanesi'ne ulaştırdı.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Şehmuz Yentur, "Gece boyu değişik noktalarda mahsur kalanlara ekiplerimiz müdahale etti. Özel İdare olarak çalışmalarımız aralıksız sürüyor" dedi. (Muş(DHA)

ÖNCEKİ HABER

Eşi tarafından dövülen kadın hastaneye kaldırıldı

SONRAKİ HABER

Göçük davasında karar değişmedi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa