10 Aralık 2013 15:52

Beşiktaş’ı izlemek için kombine zorunlu!

Beşiktaş yönetimi bundan böyle R.T.Erdoğan Stadı’nda tekli bilet sa- tışı yapmama kararı aldı. Bir başka deyişle Beşiktaş taraftarı artık fiyatı 300 ila 1500 TL arasında değişen kombine biletlerden almak zorunda.

Beşiktaş’ı izlemek için kombine zorunlu!
Paylaş

Ali DANAŞ

4 maçlık cezası sona eren Beşiktaş, kendi sahasında seyircili olarak ilk maçı Sanica Boru Elazığspor ile oynayacak.

Siyah beyazlı yönetim yeni aldığı ilginç bir kararla Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda tekli bilet satışı yapmayacak ve sezonun geri kalan maçları için sadece kombine satacak.

Beşiktaş'ın maçlarını Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda seyretmek isteyen taraftarları, zorunlu olarak kombine bilet almaya mecbur bırakacak bu uygulamaya siyah beyazlı taraftarların nasıl bir tepki vereceği merak konusu.

KOMBİNELER 300 İLA 1500 TL ARASINDA


Ligin 2. devresinde sadece Fenerbahçe derbisi kendi sahasında olan Beşiktaş bu maçı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacak.Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda ise toplam 9 maça çıkacak siyah beyazlılarda taraftarlar bu maçları seyredebilmek için fiyatları 300 ve 1500 TL arası değişen kombine biletlerinden almak zorundalar.

Sezon başı 9000 adet kombine bilet satan Beşiktaş'ta Kasımpaşa stadı için kalan kombine bilet sayısı 4500. kombineler 12 Aralık'tan itibaren satışa sunulacak. (İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

BDP\'li vekillere ilişkin karar yarına kaldı

SONRAKİ HABER

Ahmet Türk: Mardin için aday adayıyım

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...