09 Aralık 2013 18:12

Valinin depremzedelere ilişkin tavrında değişiklik yok!

Depremzedelerin sorunlarına çözüm bulunması için Van Valisi Aydın Nezih Doğan'la görüşen BDP Milletvekili Özdal Üçer ve kitle örgütü temsilcileri görüşmeden olumlu sonuç alamadı

Valinin depremzedelere ilişkin tavrında değişiklik yok!
Paylaş

Yerleştirildikleri konteyner kentten çıkarılmak istenmeleri üzerine 106 gündür direnen depremzedelerin sorunlarına çözüm bulunması için Van Valisi Aydın Nezih Doğan ile görüşen BDP Van Milletvekilleri Özdal Üçer ve kitle örgütü temsilcileri, görüşmeden olumlu bir sonuç almadıklarını söyledi.

Van Valiliği tarafından 2 yıl önce yerleştirildikleri konteyner kentten zorla çıkarılmaya çalışılmak istenen, bu yönlü de elektrikleri kesilen depremzedelerin dönüşümlü açlık grevi direnişi 106. gününde devam ediyor. Depremzedelerin sorunlarına çözüm bulunması için BDP Van Milletvekili Özdal Üçer ile kentteki kitle örgütü temsilcilerinden oluşan bir heyet, Van Valisi Aydın Nezih Doğan ile görüştü. Depremzedelerin sıkıntılarını valiye aktaran heyet, yaptıkları görüşmenin detayları hakkında bilgi verdi. BDP Van Milletvekili Özdal Üçer valiliğin kendilerine depremzedelerin durumuna ilişkin hiçbir şey yapılmayacağını söylediğini aktardı. Kesilen elektrikler başta olmak üzere daha önceden basına ve kamuoyuna yansıyan konularda da bir değişiklik yapılmayacağının aktarıldığını ifade eden Üçer, valiyle yaptıkları 3 saatlik görüşmeden olumlu bir yanıt alamadıklarını kaydetti. (Van/DİHA)

 

ÖNCEKİ HABER

BEDAŞ\'ta 3 yıldır adalete ulaşılamadı

SONRAKİ HABER

Kılıçdaroğlu’ndan Sayıştay mektubu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa