05 Haziran 2011 10:34

Sivas’a Halit Çelenk konferans salonu

EĞİTİM SEN Sivas Şubesi açılışını yaptığı konferans salonuna Denizlerin avukatı Halit Çelenk’in adını verdi.Çok sayıda davetli ve üyenin katıldığı konferans salonunun kurdelesini KESK dönem sözcüsü Elif Karadeniz ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Süreyya Akar tarafından kesildi. Şube Baş

Sivas’a Halit Çelenk konferans salonu
Paylaş

EĞİTİM SEN Sivas Şubesi açılışını yaptığı konferans salonuna Denizlerin avukatı Halit Çelenk’in adını verdi.

Çok sayıda davetli ve üyenin katıldığı konferans salonunun kurdelesini KESK dönem sözcüsü Elif Karadeniz ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Süreyya Akar tarafından kesildi. Şube Başkanı İbrahim Erdoğan yaptığı açıklamada, Çelenk’in hep mücadelenin içinde olduğunu belirtti.

Etkinlikte söz alan CHP Sivas Milletvekili Malik Ejder Özdemir ise toplumsal mücadelede dinamik bir güç olan Eğitim Sen’in salonuna Halit Çelenk’in adını vermesinin önemli olduğunu belirtti.

Daha sonra söz alan Emek Partisi Milletvekili adayı Satılmış Başkavak ise “Bugün mücadele eden gençler, emekçiler Deniz’in idam sehpasında “Yaşasın Türk ve Kürt halklarının kardeşliği” dediğini Halit Çelenk’ten dinlediler” dedi.

Açılışa mesaj gönderen Halit Çelenk’in kızı Serpil Güvenç, “Yeni salonunuzda Halit Çelenk’in adını vermeniz gerçekten büyük bir vefa ve insanlık örneğidir” dedi. (Sivas/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Eğitimciler AKP'ye tepkili

SONRAKİ HABER

Başbakan’ın sözleri kadına saldırı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...